8.10.14

Η πρεμιέρα του Ολυμπιακού στον OTE TV

Short Stories 08.10.2014
ΟΤΕ TV: Η πρεμιέρα του πρωταθλήματος Α1 για τον Ολυμπιακό έχει προγραμματιστεί για τις 12 Οκτωβρίου κόντρα στον Απόλλωνα Πατρών και ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά, αποκλειστικά και σε υψηλή ευκρίνεια στις 17.00 στο OTE SPORT 3HD.  Την ίδια ώρα σε επιστολή του ΟΤΕ προς το Χρηματιστήριο, ο οργανισμός ενημερώνει “ότι συμμετείχε στη διαγωνιστική διαδικασία απόκτησης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων μετάδοσης των αγώνων UEFA Champions League και Europa League της τριετίας 2015-2018” και πως  “αναμένει τα αποτελέσματα της διαγωνιστικής αυτής διαδικασίας από τη διοργανώτρια αρχή”.


ΜEGA: Στις 27 Οκτωβρίου συγκαλείται η έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων του MEGA, μετά από αίτημα του Φώτη Μπόμπολα, με θέμα την αλλαγή των μελών του ΔΣ.

ΣΚΑΪ: Την παρουσίαση του προγράμματος του για τη νέα τηλεοπτική περίοδο 2014-2015 θα κάνει αύριο, Πέμπτη, ο ΣΚΑΪ στους δημοσιογράφους στο Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος.

Alpha: Πρεμιέρα κάνει το Σάββατο 18 Οκτωβρίου (21:00) στον Alpha η εκπομπή «στην υγειά μας» με οικοδεσπότη το Σπύρο Παπαδόπουλο. Ο σταθμός δεν ανανέωσε τη συνεργασία της με τη διευθύντρια ψυχαγωγικού προγράμματος Ζήνα Κουτσελίνη.


Δεν υπάρχουν σχόλια: