23.10.14

Το “καυτό” ντέρμπι Ολυμπιακού-ΠΑΟ στη Nova



Το «αιώνιο» ντέρμπι της Super League έρχεται αυτή την Κυριακή 26 Οκτωβρίου. Η Nova υπόσχεται μια συνολική κάλυψη, με τη ζωντανή μετάδοση του το αγώνα του  Ολυμπιακού με τον  Παναθηναϊκό (19:30 NS1-NS1HD) την καταγραφή της αγωνίας πριν από την έναρξη, τις αναλύσεις μετά το τέλος και την πάντα απαραίτητη ιστορική αναδρομή στις  μάχες του παρελθόντος.


Στο κλίμα του μεγάλου αγώνα της 8ης αγωνιστικής της  SuperLeague θα μπουν οι συνδρομητές με την εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα Λεπτό προς Λεπτό», με τους Χρήστο Καούρη, Γιαννίκο Δούσκα και Λίλα Κουντουριώτη, (NS1, NS1HD). Η εκπομπή από νωρίς θα μεταφέρει όλα τα τελευταία νέα των ομάδων και τις αφίξεις των αποστολών στο γήπεδο, ενώ εκλεκτοί καλεσμένοι θα δώσουν τα προγνωστικά τους για το ντέρμπι. Στις 19:30 θα ακολουθήσει η απευθείας μετάδοση του αγώνα (NS1-NS1HD) σε περιγραφή του Ηλία Βλάχου και του  Άγγελου Στυλιάδη και ρεπορτάζ των Νίκου Γαβαλά, Νίκου Τζουάννη, Γιώργου Αργυρόγλου και Βασίλη Κωνσταντόπουλου. 


Αμέσως μετά το τέλος του ντέρμπι θα προβληθεί (21:30, NS1-NS1HD) η εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα» με τους Δημήτρη Παπανικολάου, Αντώνη Πανούτσο και Αντώνη Καρπετόπουλο οι οποίοι μαζί με τους καλεσμένους θα σχολιάσουν το ντέρμπι. Η δημοσιογραφική ομάδα των καναλιών Novasports θα μεταφέρει το «τρίτο ημίχρονο» του αγώνα, καθώς και όλη την αθλητική δραστηριότητα της Κυριακής.


Παράλληλα, οι συνδρομητές των καναλιών Novasports, θα παρακολουθήσουν το μεγάλο παιχνίδι μέσω tablet, smartphone ή notebook, με την υπηρεσία Nova GO, όπου και αν βρίσκονται στην Ελλάδα, με μοναδική προϋπόθεση την ύπαρξη Wi-Fi σύνδεσης στο internet. Το ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, θα μεταδοθεί και σε επανάληψη το ίδιο βράδυ στις 24:00 από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD.

Δεν υπάρχουν σχόλια: