28.10.14

Η απόφαση του ΕΣΡ για το Nickelodeon

Short stories28.12.2014

Nickelodeon: Με υπεύθυνες δηλώσεις, όπως ορίζει ο Νόμος 4279/ 2014 γίνεται πλέον η αλλαγή χαρακτήρα του προγράμματος των τηλεοπτικών σταθμών. Στην περίπτωση του παιδικού καναλιού Nickelodeon, υπό άλλη ιδιοκτησία, ως Local TV είχε καταθέσει το 2007 υπεύθυνη δήλωση πως ήταν ενημερωτικός.  Μετά τη μεταβίβαση του στο Β. Ρέστη και και τη μετατροπή του σε παιδικό κανάλι μετά από πολλά πρόστιμα, το ΕΣΡ έκρινε πλέον  πως είναι μή ενημερωτικός σταθμός γενικής στόχευσης.



“Μακεδονία”: Εξαιρούνται από την ένταξη της “Μακεδονίας” στο άρθρο 99  του πτωχευτικού κώδικα οι εργαζόμενοι αποφάσισε το δικαστήριο. Πρόκειται για τους  εργαζόμενου που έχουν απολυθεί ή βρίσκονται στο στάδιο της εθελούσιας εξόδου και στους οποίους η εταιρεία δεν έχει πληρώσει τα χρέη της.

Alpha: Την ιστορία του Ιταλού στρατιώτη Βάλτερ Γκόρνο, που με ένα ακορντεόν θα έκλεβε την καρδιά της δεκαεξάχρονης Έλλης Φωκά στην Κεφαλλονιά θυμίζει απόψε η εκπομπή «360ο» (23:00, Alpha). Η αγάπη τους, κατά πολλούς, αποτέλεσε έμπνευση για το «Μαντολίνο του λοχαγού Κορέλι».



Βόλει: O προπονητής της Ορεστιάδας, Κώστας Δεληκώστας, καθώς και ο παλαίμαχος διεθνής άσος του Παναθηναϊκού, Τάσος Τέντζερης είναι προσκεκλημένοι απόψε στην εκπομπή «Στο φιλέ» (19:00, NS1-NS1HD) με τον Παντελή Λωλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: