16.10.14

Το Champions League και το Europa League στον OTE TV



Ο ΟΤΕ και επίσημα είναι ο κάτοχος των δικαιωμάτων του  UEFA Champions League και του  UEFA  Europa League για την περίοδο 2015-2018. Χωρίς να ανακοινώσει το ποσό που διέθεσε, ο ΟΤΕ έκανε το μεγάλο άλμα  και για πρώτη φορά στην ιστορία του θα έχει την κορυφαία ποδοσφαιρική διοργάνωση της Ευρώπης και μαζί και το Europa League, κερδίζοντας τη μάχη με τη Nova κάνοντας υπερδιπλάσια προσφορά!   


Συνοπτικά, ο ΟΤΕ TV  θα έχει την αποκλειστική μετάδοση των 133 από τους 146 αγώνων του Champions League και τους 204 αγώνες του Europa League. Ο αγώνας της Τετάρτης για το Champions League θα είναι σε ελεύθερη λήψη, προφανώς από τη ΝΕΡΙΤ. Ο Τελικός του  Champions League και του  Europa League θα μεταδοθούν υποχρεωτικά σε ελεύθερη λήψη, όπως ορίζει η νομοθεσία, παράλληλα με τη ζωντανή κάλυψη από τον ΟΤΕ TV.

Αναλυτικά οι αγώνες και των δύο διοργανώσεων από τον Ιούλιο του 2015  θα μεταδίδονται στα κανάλια OTE SPORT ζωντανά και σε υψηλή ευκρίνεια.  Στο Champions League, ο ΟΤΕ TV θα προβάλει αποκλειστικά  όλους τους αγώνες των Play off της διοργάνωσης και τις 2 αγωνιστικές ημέρες και από την φάση των ομίλων μέχρι τον τελικό, όλους τους αγώνες της Τρίτης και από την φάση των ομίλων μέχρι τον τελικό, όλους τους αγώνες της Τετάρτης. Στο Europa League, ο ΟΤΕ TV έχει  το σύνολο των αναμετρήσεων, οι οποίες ως το τέλος της σεζόν 2014-15, μεταδίδονται και ελεύθερα από τον ΑΝΤ1.



“Με το Champions League, το Europa League και τις άλλες κορυφαίες διεθνείς και ελληνικές διοργανώσεις που φιλοξενεί ο OTE TV, οι συνδρομητές μας απολαμβάνουν με διαφορά το πλουσιότερο αθλητικό πρόγραμμα στη χώρα», δήλωσε  ο Εκτελεστικός Γενικός Διευθυντής του Ομίλου ΟΤΕ, Ζαχαρίας Πιπερίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: