3.10.14

Κάθε Τετάρτη ένας ελεύθερος αγώνας και στο Champions League της επόμενης 3ετίας


Με μια ελεύθερη μετάδοση του  Champions League κάθε Τετάρτη θα προχωρήσει η ΤΕΑΜ την επόμενη τηλεοπτική 3ετία, 2015-20198. Στο δεύτερο γύρο των προσφορών συμμετείχαν εκτός από τη  Nova και τον ΟΤΕ TV, η ΝΕΡΙΤ και ο ΑΝΤ1 διεκδικώντας τον αγώνα της Τετάρτης. Η αίσθηση που υπάρχει είναι πως τελικά η TEAM θα δώσει την ελεύθερη μετάδοση της συγκεκριμένης μέρας παρά τα αισθητά λιγότερα χρήματα που προτίθεται να πληρώσουν τα δύο ελεύθερα κανάλια και το κόστος θα μεταφερθεί στη συνδρομητική τηλεόραση.




 Η μεγάλη μάχη θα γίνει και το κύριο μέρος των αγώνων του Champions League ανάμεσα στους δύο κεντρικούς παίχτες, τη Nova που έχει ως σήμερα τα δικαιώματα και τον ΟΤΕ TV που θέλει να αλλάξει τις ισορροπίες και να κατακτήσει το  Champions League. Στη μάχη βέβαια εντάσσεται και το  Europa League στο οποίο η Ελλάδα τα τελευταία χρόνια έχει παρουσία με μεγαλύτερο αριθμό ομάδων, όπως φέτος όπου αγωνίζονται 3 (ΠΑΟ,ΠΑΟΚ, Αστέρας Τρίπολης). Η Nova διαθέτει περισσότερους από 500.000 συνδρομητές σε όλη την Ελλάδα και συγκεντρώνει διαρκώς και νέους με την προσφορά του Nova3play και ο ΟΤΕ TV, έχοντας από το Καλοκαίρι υπερβεί τους 300.000 έχει ως όπλο τη φθηνή του συνδρομή.


Όλοι οι ενδιαφερόμενοι και κυρίως οι δύο παίκτες της συνδρομητικής τηλεόρασης  βρίσκονται σε θέση αναμονής για την απόφαση της ΤΕΑΜ, η οποία μπορεί να αλλάξει και το χάρτη της τηλεόρασης. Υπενθυμίζεται πως στο τραπέζι η πρόταση του ΟΤΕ προς τη  Forthnet για την εξαγορά της Nova και η εκείνη των Vodafone-WIND για την απόκτηση του ελέγχου της πρώτης εταιρείας.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: