25.10.14

Η υπόθεση Ντινόπουλου

Short stories25.10.2014


Ντινόπουλος: Να διερευνηθεί  από τις αρμόδιες υπηρεσίες του  ΕΔΟΕΑΠ η υπόθεση Ντίνοπουλου ζητάει με ανακοίνωσή της η ΕΣΗΕΑ.  Η ένωση συντακτών αναφέρει πως  ο σημερινός υπουργός εσωτερικών  «από το έτος 2008 δεν κατέβαλε εισφορές στον ΕΔΟΕΑΠ και για τον λόγο αυτό ζήτησε ρύθμιση των οφειλών του”. Το ίδιο διάστημα έκανε “χρήση των Υπηρεσιών Υγείας του Οργανισμού επί έξι συναπτά έτη, χωρίς να αισθανθεί την παραμικρή υποχρέωση να καταβάλει έστω και ένα ευρώ”, ενώ παράλληλα ήταν και  ασφαλισμένος στο  Ταμείο Νομικών.


ΝΕΡΙΤ:Στην ακύρωση του διαγωνισμού για την παροχή υπηρεσίας μίσθωσης δορυφορικής χωρητικότητας προκειμένου να τροφοδοτεί τους ψηφιακούς της αναμεταδότες, προχώρησε η ΝΕΡΙΤ. Σύμφωνα με πληροφορίες θα προκηρυχθεί νέος εντός βδομάδας.

«Επένδυση»: Το επόμενο Σαββατο 1η Νοεμβρίου κυκλοφορεί η νέα οικονομική εφημερίδα του Γιάννη Κουρτάκη, με τον τίτλο «Επένδυση», υπό τη διεύθυνση του Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου.

Mega: Ο Μάρκος Σεφερλής είναι ο καλεσμένος του Γιάννη Πρετεντέρη στην εκπομπή «Ανατροπή» αυτή τη Δευτέρα (23:55,MEGA)  Ο κορυφαίος πολιτικός σχολιαστής συναντά  το δημιουργό του «Seferlis show».


Δεν υπάρχουν σχόλια: