22.10.14

Ολυμπιακός- Γιουβέντους στη ΝΕΡΙΤ



 Η μεγάλη αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Γιουβέντους είναι στη ΝΕΡΙΤ. Απόψε (21.45) η κυβερνητική τηλεόραση από το σύνολο των καναλιών  που διαθέτει θα μεταδώσει τον αγώνα  του Ολυμπιακού με την Γιουβέντους σε περιγραφή του Βασίλη Παπανικολάου.  Είναι η πρώτη παραγωγή της ΝΕΡΙΤ για αγώνα  Champions League, κάνοντας έτσι μια «πρόβα τζενεράλε» για την επόμενη σεζόν, καθώς, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο φορέας θα έχει τους ελεύθερους αγώνες της Τετάρτης, παράλληλα με τον ΟΤΕ TV.


 
Η αποψινή κάλυψη ξεκινάει με εκπομπή του Champions League (20:00). Ο Ιωσήφ Νικολάου και ο Βασίλης Μπακόπουλος  θα παρουσιάσουν εκτεταμένα στιγμιότυπα από όλα τα παιχνίδια της 3ης αγωνιστικής του Champions League και τα τελευταία νέα των δύο ομάδων με ζωντανές συνδέσεις από το «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα,  ακολουθεί η εκπομπή post game (24.00) με δηλώσεις των πρωταγωνιστών και ανάλυση των φάσεων από όλα τα παιχνίδια της βραδιάς και στη 01:00 σε μαγνητοσκόπηση η αναμέτρηση της Λίβερπουλ με την Ρεάλ σε περιγραφή Μίλτου Θεοδοσίου.  

Οι υπόλοιπες αναμετρήσεις είναι στα κανάλια Novasports .το «Βιθέντε Καλντερόν», η πρωταθλήτρια Ισπανίας, Ατλέτικο Μαδρίτης θα υποδεχθεί τη Μάλμε, σε ένα παιχνίδι με ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον και για τον όμιλο του Ολυμπιακού. Στο «Άνφιλντ Ρόουντ» η Λίβερπουλ θα υποδεχθεί τη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ η Άντερλεχτ θα αντιμετωπίσει την Άρσεναλ. Αμφίρροπα αναμένονται και τα παιχνίδια Γαλατασαράι – Ντόρτμουντ, Μονακό – Μπενφίκα, Λεβερκούζεν – Ζενίτ και Λουντογκόρετς – Βασιλεία. 

 Η εκπομπή «Champions Live! Λεπτό προς Λεπτό» με τη Λίλα Κουντουριώτη, (21:35 NS4)  θα καλύψει τις αναμετρήσεις σε παράλληλες συνδέσεις  έως και το τέλος των αγώνων. Τη σκυτάλη με την εκπομπή «Champions Live» παίρνουν αμέσως μετά ο Γιώργος Λιώρης και ο Αντώνης Καρπετόπουλος (NS1-NS1HD).


Δεν υπάρχουν σχόλια: