2.10.14

Η ΝΕΡΙΤ της Σοφίας Βούλτεψη

Short stories 02.10.2014

ΝΕΡΙΤ:  Συνέχεια στη σύγκρουση για τον κυβερνητικό έλεγχο της ΝΕΡΙΤ. Ο παραιτηθείς αντιπρόεδρος Ροδόλφο Μορώνης, στο www.thetoc.gr  δηλώνει πως η υφυπουργός Σοφία  Βούλυτεψη διοικεί τη ΝΕΡΙΤ  σημειώνοντας  ορισμένοι “αισθάνονται ότι η δημόσια τηλεόραση είναι εκεί για να προπαγανδίζει το έργο της κυβέρνησης και να εξυπηρετεί ανθρώπους της επιλογής της κυβέρνησης”. Η Σοφία Βούλτεψη με συνέντευξή της στον ΑΝΤ1 είπε πως ο πρώην πρόεδρος- διευθύνων σύμβουλος Α. Μακρυδημήτρης αι ο Ρ. Μορώνης παραιτήθηκαν γιατί ήταν ανίκανοι!



Πρεμιέρα κάνει το «JoinUs» στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, το Σάββατο 4 Οκτωβρίου. Η εκπομπή  θα προβάλλεται κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 16.30 με το Γιάννη Αποστολάκη, τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου το  Θανάση Αναγνωστόπουλο, τη Νίκη Κάρτσωνα κακ το Λευτέρη Λαμπράκη.


ΟΤΕ: Δυο σημαντικά ντέρμπι από Barclays Premier League και Serie A έρχονται στον OTE TV. Η μάχη της κορυφής στα πρωταθλήματα Αγγλίας και Ιταλίας με τις αναμετρήσεις  Τσέλσι-Άρσεναλ και Γιουβέντους και τη Ρόμα αυτή την Κυριακή(16.00-21.00 OTE SPORT 1HD).



Alpha: Το Σάββατο 11 Οκτωβρίου ξεκινάει η εκπομπή «Νόστιμη γη» η οποία για δεύτερη χρονιά μας προσκαλεί σε ένα συναρπαστικό ταξίδι γεύσεων και εικόνων, με το Βασίλη Καλλίδη.


Δεν υπάρχουν σχόλια: