11.10.14

Επένδυση στο ελληνικό πρόγραμμα από το ΣΚΑΪ


Με ελληνικό ψυχαγωγικό πρόγραμμα αλλά και με βραβευμένες ξένες σειρές και σπουδαία ντοκιμαντέρ εμπλουτίζει το πρόγραμμα του ο ΣΚΑΪ τη νέα τηλεοπτική σεζόν 2014-15, παράλληλα με την επένδυσή του στο ενημερωτικό πρόγραμμα.

Στον ενημερωτικό τομέα ο σταθμός μεταδίδει ήδη τις νες εκπομπές,  «Αταίριαστοι» με τους Γιάννη Ντσούνο και Χρήστο Κούτρα, τις «7 ημέρες Ελλάδα» με την Μαρία Αναστασοπούλου, και «7ημέρες Κόσμος» με τον Νίκο Ανδρίτσο, ο οποίος θα παρουσιάζει και το «7 ημέρες Επιστήμη».   Συνεχίζονται  «Πρώτη γραμμή» με τον Βασίλη Λυριτζή και τον Δημήτρη Οικονόμου, το «Τώρα» με την Άννα Μπουσδούκου, το  «ΣΚΑΪ στις 6» με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο, το κεντρικό δελτίο με τη Σία Κοσιώνη (21:00 ) καθημερινά, και με την Εύα Αντωνοπούλου το Σάββατο και  Κυριακή. To Σαββατοκύριακο προβάλλονται το «Καλημέρα» με τον Γιώργο Αυτιά και την Μάγδα Τσέγκου, το «Σαββατοκύριακο με δράση» με τον Σπύρο Μάλλη, και το «Eco news» κάθε Σάββατο με την Κατερίνα Χριστοφιλίδου.

Το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ αποκτά την καθημερινή ψυχαγωγική εκπομπή «Αυτά είναι» με τη Μαρία Ηλιάκη και τον Μάκη Πουνέντη, ενώ λίαν συντόμως έρχεται  ο Γιάννης Ζουγανέλης,  ο οποίος θα παρουσιάσει το  «Hot seat» στις οθόνες του ΣΚΑΪ καθημερινά στις 8 το βράδυ. Συνολικά το νέο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ περιλαμβάνει 16 ξένες σειρές, εκ των οποίων οι 6 είναι καινούριες και  βραβευμένες σειρές. Ξεχωρίζουν το “Under the dome”, “Ray Donovan”, “Elementary”, “Hannibal”, “Criminal Minds” «Mildred Pierce» και επιστρέφει με ολοκαίνουρια επεισόδια το «Game of Thrones » μία από τις καλύτερες σειρές όλων των εποχών. Στο ψυχαγωγικό πρόγραμμα προστίθενται 10 νέες ελληνικές παραγωγές, ενώ συνεχίζονται επτά  επιτυχημένες εκπομπές από τα προηγούμενα χρόνια

Δεν υπάρχουν σχόλια: