2.9.14

Νέα εφημερίδα από τον όμιλο Real

Short stories02.09.2014

Εφημερίδες: Στην έκδοση σαββατιάτικης οικονομικής πολιτικής εφημερίδας προχωράει ο όμιλος Real. Στόχος της ομάδας του Νίκου Χατζηνικολάου είναι η κάλυψη του κενού που έχει δημιουργηθεί από τη διακοπή έκδοσης του «Επενδυτή». Ανάλογη εφημερίδα σχεδιάζει εδώ και καιρό να εκδώσει ο Γιάννης Κουρτάκης  η οποίας θα βρεθεί σύντομα στα περίπτερα. Στο πρόσφατο παρελθόν ο Γ. Κουρτάκης ξεκινήσει συζητήσεις με τον Αλέξη Σκαναβή για το σήμα του «Επενδυτή»,  χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα.



Ενισχύσεις: Στο Action24 οδεύει και ο Μανώλης Κοττάκης. Ο περιφερειακός  σταθμός της Αττικής αποκτά έντονα πολιτικό χαρακτήρα,  ενόψει της μακράς προεκλογικής περιόδου και κάνει άνοιγμα και προς τη ΝΔ.

Κυκλοφορίες: Περίπου 22 χιλιάδες φύλλα πούλησε την περασμένη Κυριακή το πρώτο φύλλο της κυριακάτικης «Kontra News» υπό τον Αιμίλιο Λιάτσο, ο οποίος ξεκίνησε εκπομπές και στο Kontra Channel.


Παραίτηση: Την παραίτησή του από τη διεύθυνση του Αθήνα 984 υπέβαλλε ο δημοσιογράφος Τάκης Καμπύλης, ο οποίος ήταν επί χρόνια στενός συνεργάτης του δημάρχου Αθηναίων, Γιώργου Καμίνη.




Δεν υπάρχουν σχόλια: