26.9.14

Ιστορικό ρεκόρ συνδρομητών για τη Nova


Τους 500 χιλιάδες συνδρομητές ξεπέρασε πλέον η Nova. Εν μέσω φτωχοποίησης , η Nova έχει φτάσει στο 20% των νοικοκυριών διευρύνοντας την αγορά της συνδρομητικής τηλεόρασης. Με δεδομένο  πως ο ΟΤΕ TV ανακοίνωσε τον περασμένο Ιούλιο υπερέβη τους 330 χιλ. συνδρομητές υπάρχουν πλέον περισσότερα από 800 χιλιάδες σπίτια και καταστήματα που πληρώνουν για να δουν τηλεόραση.


Τους νέους δρόμους χάραξε η Nova, με τη διάδοση του Nova3Play(τηλεόραση, Internet, τηλέφωνο) και.  Η ανάγκη για οικιακή ψυχαγωγία και επικοινωνία σε προσιτή τιμή, την περίοδο του Μνημονίου προκάλεσε έκρηξη συνδρομητών Ο ρυθμός διείσδυσης της Nova στα ελληνικά νοικοκυριά, που αγγίζει τους 110 χιλιάδες νέους συνδρομητές το χρόνο, δείχνει ότι υπάρχουν σημαντικά περιθώρια ανάπτυξης της αγοράς. Κάτω από αυτές τις συνθήκες η Nova ξαφνικά βρέθηκε στο επίκεντρο. Ο ΟTE  κατέθεσε πρόταση εξαγοράς στη  Forthnet για τη Nova, και η  Vodafone από κοινού με τη WIND υπέβαλε πρόταση για την απόκτηση του ελέγχου της εταιρείας.


Η συνδρομητική τηλεόραση της Nova μέχρι σήμερα έχει συνδεθεί  με σημαντικές αλλαγές στην τηλεόραση. Στις αθλητικές μεταδόσεις είναι αυτή που καθιέρωσε τις πολυκάμερες αθλητικές μεταδόσεις, Το 2010, η Nova έκανε την πρώτη μετάδοση τηλεοπτικού περιεχομένου υψηλής ευκρίνειας στην Ελλάδα, ενώ ένα χρόνο μετά, το 2011 έκανε την πρώτη παραγωγή και μετάδοση 3D περιεχομένου στη χώρα. Σήμερα, η Nova συνεχίζει με την υπηρεσία Nova Go, η οποία προσφέρει στους συνδρομητές των αθλητικών καναλιών Novasports και των κινηματογραφικών καναλιών Novacinema, τα προγράμματα που επιθυμούν.

1 σχόλιο:

pantelis είπε...

yparxoun akoma koroida pou exoun nova???apisteyto