19.9.14

Αιτήσεις για ΔΣ της ΝΕΡΙΤ

Short Stories 19.09.2014

Λήγει σήμερα και η προθεσμία της υποβολής αιτήσεων για το νέο διοικητικό συμβούλιο της ΝΕΡΙΤ, υπό το βάρος των αποχωρήσεων των ανώτατων στελεχών της, μετά τις καταγγελίες για λογοκρισία στην ομιλία Τσίπρα. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να καταθέσουν τις προτάσεις τους για τη θέση του προέδρου- διευθύνοντος συμβούλου της εταιρείας και για τα 4 μέλη. Προσωρινά καθήκοντα προέδρου κατέχει ο Πέτρος Μάης, αντικατέστησε τον παραιτηθέντα Αντώνη Μακρυδημήτρη.



Nova: Before there was Batman, there was Gotham… Η προϊστορία του Batman, ενός από τους πιο θρυλικούς σούπερ ήρωες της μεγάλης οθόνης, ζωντανεύει μέσα από τη νέα σειρά «Gotham» της Warner Brothers, που θα αρχίσει να μεταδίδεται αποκλειστικά στα κινηματογραφικά κανάλια της Nova, από τις 24 Σεπτεμβρίου, μόλις 48 ώρες μετά την Αμερική. Η σειρά θα προβάλλεται κάθε Τετάρτη (21:00,  NS1-NS1HD). Θα είναι επίσης διαθέσιμη σε laptop, smartphone και tablet, μέσω της υπηρεσίας Nova GO.

ΣΚΑΪ: Η Μαρία Ηλιάκη με τον Μάκη Πουνέντη έρχονται στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, με την εκπομπή “Αυτά είναι”  από Δευτέρα ως Παρασκευή(15.00-17.00). Νωρίτερα θα μεταδίδεται η ενημερωτική εκπομπή “Οι αταίριαστοι” (12.00-14.00), με τους  Γιάννη Ντζούνο και Χρήστο Κούτρα.

ΟΤΕ TV: Οι ήρωες του Κυπέλλου Ελλάδας, τα αστέρια της Barclays PremierLeague και της La Liga, οι μεγάλοι πρωταγωνιστές της Serie A, τηςBundesliga και του Copa Sudamericana, οι κορυφαίοι πιλότοι της Formula 1  δίνουν ραντεβού αυτή την εβδομάδα στα κανάλια OTE SPORT.


 Action24: Επιστρέφει στην τηλεόραση ο Νίκος Μαστοράκης με την εκπομπή του «Αργά» η οποία θα μεταδίδεται τα μεσάνυχτα από τη Δεύτερα ως την Παρασκευή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: