3.9.14

Κινητικότητα στην τηλεόραση...

ShortStories03.09.2014

Ειδήσεις: Η Μάρα Ζαχαρέα επιστρέφει στην παρουσίαση και ο Νίκος Χατζηνικολάου στον σχολιασμό του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star, από τη Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου (19:45).  Το  δελτίο ειδήσεων, θα περιλαμβάνει εκπλήξεις και νέα γραφιστική προσέγγιση, οι δυο καταξιωμένοι δημοσιογράφοι, θα παρουσιάζουν και θα αναλύουν όλες τις εξελίξεις σε εθνικό αλλά και διεθνές επίπεδο, καθημερινά .Στο δυναμικό του δελτίου ειδήσεων παραμένουν η πολιτική συντάκτρια Κάτια Μακρή και ο Τάσος Τέλλογλου.


Στάη: Διαψεύδει η Έλλη Στάη το δημοσίευμα της «Espresso» που την εμφανίζει να ενδιαφέρεται για τη θέση της κεντρικής παρουσιάστριας του δελτίου ειδήσεων της ΝΕΡΙΤ. Από το Ραδιομέγαρο διαψεύδουν και τα περί συζητήσεων με την Όλγα Τρέμη.

Action: Το νέο, πλήρως ανανεωμένο πρόγραμμα του Action24 θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 6 Οκτωβρίου. Μέχρι τότε το Action24 δίνει δυναμικά το παρόν με ενημερωτικές ζώνες που θα παρουσιάζουν από Δευτέρα έως Παρασκευή, ο Βαγγέλης Γιακουμής (08.00-10.00) και ο Γιάννης  Πολίτης(09.00-10.00) και την ίδια ώρα το Σαββατοκύριακο η Πηνελόπη Γαβρά.

Alpha: Η εκπομπή «Όλα παίζουν», έρχεται στο νέο πρόγραμμα του Alpha. Θα μεταδίδεται κάθε απόγευμα (16.00-18.00) με παρουσιαστές τους Γιώργο Λιανό, Κατερίνα Καινούργιου, Μπέττυ Μαγγίρα και η Αλέκα Καμηλά.


Δεν υπάρχουν σχόλια: