26.9.14

Μενεγάκη, Αθερίδης, Μαστοράκης...


Short stories26.09.2014

 Alpha : Τη Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου, στη μία ακριβώς, η Ελένη Μενεγάκη ξεκινάει  στον Alpha. Μαζί της  ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, ο Γρηγόρης Γκουντάρας, η Κατερίνα Ζαρίφη, κ.α. Επίσης από τη Δευτέρα 6 Οκτωβρίου το δελτίο καιρού θα  θα μας ενημερώνει, με το δικό του μοναδικό τρόπο, για τις καιρικές συνθήκες σε Ελλάδα και εξωτερικό δέκα λεπτά πριν από τις έξι το απόγευμα, ο Σάκης Αρναούτογλου.


ΟΤΕ TV: Συναρπαστικά ντέρμπι κορυφής από Barclays Premier League, La Liga, Serie A και Bundesliga, τις αναμετρήσεις σε δυο τροχούς από το Γκραν Πρι του Moto GP στην Αραγωνία, καθώς επίσης τους ημιτελικούς αγώνες και τον τελικό του Σούπερ Καπ της ACB στο μπάσκετ, θα μεταδόσουν, μεταξύ αλλών, τα αθλητικά κανάλια του OTE  TV αυτή την εβδομάδα. 


Action24: Ο Θοδωρής Αθερίδης αναλαμβάνει την παρουσίαση της  εκπομπής «Αργά»,  στο Action24, ενώ ο Νίκος Μαστοράκης θα έχει ρολο σκηνοθέτη και παραγωγού.Το «Aργά» θα μεταδίδεται καθημερινά (Δευτέρα με Παρασκευή), μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα (00:30).


ΣΚΑΙ: Πρεμιέρα για δύο ενημερωτικές  εκπομπές την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.Ο  Νίκος Ανδρίτσος παρουσιάζει το "7 ημέρες κόσμος " (12.00 μ.μ.)και η Μαρία Αναστασοπούλου το  «7 ημέρες Ελλάδα» (12.30 μ.μ.)

Δεν υπάρχουν σχόλια: