1.8.14

Το Emirates Cup στον OTE TV

Short stories01.08.2014

ΟΤΕ TV:  Το Emirates Cup του Λονδίνου με τη συμμετοχή των Άρσεναλ, Μονακό,  Μπενφίκα και Βαλένθια, θα μεταδώσει αυτό το Σαββατοκύριακο ο ΟΤΕ TV. Παράλληλα  σε ζωντανή σύνδεση από την Ιταλία, θα προβάλει το  φιλικό παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τη Νάπολη στο Σαν Πάολο (Σάββατο 2 Αυγούστου 22.00 OTE SPORT 1HD). Σήμερα πάντως στον ΟΤΕ TV ξεκινάει και ο μαραθώνιος της Μπουντεσλίγκα 2, στη Γερμανία με τον αγώνα Φορτούνα Ντίσελντορφ-Άιντραχτ Μπράουνσβάιγκ (21.30 OTE SPORT 1HD) και άλλα 3 παιχνίδια, έως τη Δευτέρα 4 Αυγούστου.



NovaΣπορ : Πρεμιέρα το  Σάββατο στο NovaΣπορ  FM για την εκπομπή «Αρσενικοί και παλιά δαντέλλ» (15.00) με τους Θανάσης Λαζαρίδη και Θωμά Σίδερη Στην εκπομπή συγγραφείς, σκηνοθέτες, μουσικοί, ηθοποιοί κουβεντιάζουν για την τέχνη τους και αποκαλύπτουν την αθλητική πλευρά τους σε μια χαλαρή συζήτηση τα απομεσήμερα του Σαββάτου.

Παραπολιτικά FM: Ο Γρηγόρης Ψαριανός μαζί με τον Ανδρέα Παπαδόπουλο – πρώην στελέχη της ΔΗΜΑΡ- θα ξεκινήσουν εκπομπές στα Παραπολιτικά  FM από το Σεπτέμβριο.


Nova: Ελεύθερη πρόσβαση χωρίς δεσμεύσεις δίνει η Nova στους θεατές, μέσω προσφορών από εφημερίδες. Οι θεατές μπορούν να παρακολουθήσουν τα προγράμματα μέσω της υπηρεσίας Nova GO.



Δεν υπάρχουν σχόλια: