30.7.14

Ατρόμητος-Σεράγιεβο στη Nova

Short stories

Ατρόμητος: Ο εκτός έδρας αγώνας του Ατρόμητου για τον τρίτο προκριματικό γύρο του UEFA Europa League έρχεται στα κανάλια Novasports. Αύριο, Πέμπτη, οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova (21:30 NS2-NS2HD), θα παρακολουθήσουν ζωντανά και σε αποκλειστική μετάδοση τον πρώτο αγώνα της ομάδας του Περιστερίου με την Σαράγεβο, σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζης,. Ο αγώνας θα προβληθεί μέσω της υπηρεσίας Nova GO.


OTE TV: To Emirates Cup, έρχεται στα αθλητικά κανάλια OTE SPORT του OTE TV. Ποδοσφαιρικά μεγαθήρια, όπως οι Άρσεναλ, Μονακό, Μπενφίκα και Βαλένθια, προετοιμάζονται για τη νέα δύσκολη σεζόν και κοντράρονται το Σαββατοκύριακο 2 και 3 Αυγούστου στο Emirates Stadium του Λονδίνου.

ΑΕΚ: Το φιλικό αγώνα μεταξύ  των ομάδων Skoda Ξάνθη-ΑΕΚ  θα μεταδώσει η  Nova το Σάββατο 2 Αυγούστου (18:45, NS1-NS1HD)  σε περιγραφή του Δημήτρη Κανελλάκη


Μπενφίκα: Η πρωταθλήτρια Πορτογαλίας, Μπενφίκα, αποκλειστικά στο Action24, με δύο δυνατές φιλικές αναμετρήσεις.  Απόψε ( 20.30) η Μπενφίκα αντιμετωπίζει την ελβετική Σιον και αύριο (20.30) θα δοκιμαστεί κόντρα στην Ατλέτικο Μπιλμπάο του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: