8.7.14

Ψευδείς δηλώσεις από την ιδιοκτησία του "Επενδυτή"!

Short stories

“Επενδυτής”: Tην εταιρεία DBAS και τους ιδιοκτήτες της Αλ. Σκαναβή και Δ. Μπενέκο για την κατάφωρα παράνομη συμπεριφορά τους έναντι των εργαζομένων της εφημερίδων «Επενδυτής», καθώς και των Ασφαλιστικών Ταμείων, καταγγέλλουν τα ΔΣ της ΕΣΗΕΑ, της ΕΣΠΗΤ και της ΕΤΗΠΤΑ. Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, η εταιρεία απέστειλε στα Ταμεία και στον ΟΑΕΔ ψευδείς αναγγελίες περί «οικειοθελούς αποχώρησης» των εργαζομένων από τον Ιανουάριο!


ΟΤΕ: Με επιτυχία ολοκλήρωσε ο ΟΤΕ τη διαδικασία του βιβλίου προσφορών για την έκδοση ομολόγου 6ετούς διάρκειας με σταθερό επιτόκιο (3.5%) συνολικού ύψους.  Από το συνολικό ύψους του ομολόγου των 700 εκατ. ευρώ, ποσό περίπου 500 εκατ. προέρχονται από ήδη κατόχους ομολόγων.
“Kontra”:  Την Κυριακή 31 Αυγούστου σχεδιάζει να βγάλει την κυριακάτικη έκδοση της «Kontra News» ο Γιώργος Κουρής. Διευθυντής ανέλαβε ο Αιμίλιος Λιάτσος, ο οποίος θα παρουσιάζει και μεταμεσονύκτια εκπομπή στο Kontra. 


Ψηφιακή: Νέα αναβολή για την ψηφιακή μετάβαση στην Αττική. Αν και επρόκειτο να πραγματοποιηθεί στις 11 Ιουλίου, μετά και τα προβλήματα στην Πελοπόννησο, η νέα ημερομηνία που δίνει η  Digea είναι την 1η Αυγούστου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: