10.7.14

"Εφυγε" ο Νικήτας Γαβαλάς

Short stories10.07.2014


Απώλεια: Σε ηλικία 68 ετών “έφυγε” από τη ζωή ο Νικήτας Γαβαλάς. Με σπουδές στο Τμήμα Πολιτικών Επιστημών της Παντείου Σχολής άρχισε να ασχολείται, ήδη, από μαθητής Γυμνασίου, ως ασκούμενος αθλητικός συντάκτης το 1960 στην εφημερίδα «ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ» στην οποία εργάστηκε μέχρι το 1986.
Παράλληλα, εργάστηκε ως συντάκτης και σε επιτελικές θέσεις, σε πλήθος εφημερίδων και ΜΜΕ. Η κηδεία του Νικήτα Γαβαλά θα γίνει σήμερα στις 4 μ.μ. στο Νεκροταφείο Αγίων Αναργύρων.
Συναυλία: Περισσότεροι από 50.000 θεατές παρακολούθησαν τη μεγάλη φιλανθρωπική συναυλία «Μια χώρα, μια φωνή» που διοργάνωσε ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ για τη στήριξη του έργου τoυ Φιλανθρωπικού Οργανισμού «Αποστολή», της Αρχιεπισκοπής Αθηνών. Η συναυλία θα μεταδοθεί από τον τηλεοπτικό σταθμό.

ΑΝΤ1: Ο Νίκος Ρογκάκος, ο Ντίνος Σιωμόπουλος και η Μπάγια Αντωνοπούλου θα ενημερώνουν από αυτή τη Δευτέρα, 14 Ιουλίου τους τηλεθεατές του ΑΝΤ1, κατά το διάστημα των θερινών μηνών. Από το Σεπτέμβριο επιστρέφει ο Γιώργος Παπαδάκης.

ΝΕΡΙΤ: Από τη Δευτέρα 14 Ιουλίου και κάθε βράδυ (21.00) η ΝΕΡΙΤ θα μεταδίδει το τηλεπαιχνίδι “Κάθε τόπος, μιας ιστορία” με το Ρένο Χαραλαμπίδη, υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο με την παράταξη που υποστηριζόταν από τη ΝΔ .


Δεν υπάρχουν σχόλια: