31.7.14

Ψηφιακά και η ΝΕΡΙΤ στην Αττική


 Short stories31.07.2014

Ψηφιακή: Και η ΝΕΡΙΤ θα συμμετάσχει στο εγχείρημα της διακοπής του αναλογικού σήματος ς. Από την Παρασκευή 1η Αυγούστου 2014  η ΝΕΡΙΤ θα εκπέμπει ψηφιακά στην Αττική, τον Αργοσαρωνικό, την κεντρική και νότια Εύβοια και τις δυτικές ακτές των Κυκλάδων. Από το πρώτο ψηφιακό μπουκέτο της ΝΕΡΙΤ, θα μεταδίδονται τα προγράμματα της ΝΕΡΙΤ, της ΝΕΡΙΤ sports, της Βουλής και της NERIT HD και από το δεύτερο μπουκέτο τη Deutsche Welle, το TV5 Monde, το RIK  SAT και το BBC.


Action24: Τους φιλικούς αγώνες προετοιμασίας της Μπαρτσελόνα θα μεταδώσει μέσω του Barca TV στο Action24. Την Τετάρτη 6 Αυγούστου (21.00) η Μπάρτσα αντιμετωπίζει την γαλλική Νις και την Παρασκευή 8 Αυγούστου (21.00) τη Νάπολι.

Nova: Μήνας γενεθλίων είναι ο Αύγουστος για τους αγαπημένους ηθοποιούς του Hollywood, Ρόμπερτ Ρέντφορντ και Έντουαρντ Νόρτον. Το Novacinema 4 «λέει» τις δικές του ευχές, προβάλλοντας το Σάββατο 16 και 23 Αυγούστου, χαρακτηριστικές ταινίες από την καριέρα τους.

ΑΝΤ1: Σεμινάρια συγγραφής σεναρίων διοργανώνει η εταιρεία του ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ,  ANTS PRODUCTION HUB από τις 6 έως και τις 19 Οκτωβρίου, με κεντρικό ομιλητή τον Βρετανό Gareth James Brookes, δημιουργό του “Miles Apart” και πρώην συνεργάτη της FremantleMedia.


Δεν υπάρχουν σχόλια: