15.7.14

ΠΟΕΣΥ: Το δημόσιο αρνείται να συμμορφωθεί στην απόφαση υπέρ των εργαζομένων της ΕΡΤ

Short stories

ΕΡΤ:  Την περασμένη  Παρασκευή, εκδικάστηκε στο Ηράκλειο Κρήτης η αίτηση αναστολής του Ελληνικού Δημοσίου κατά της απόφασης του Μονομελούς Πρωτοδικείου Ηρακλείου, με την οποία κρίθηκαν παράνομες και άκυρες οι απολύσεις των εργαζομένων της ΕΡΑ Ηρακλείου και τους επιδικάστηκαν προσωρινά μισθοί υπερημερίας. Το Δημόσιο, σημειώνει η ΠΟΕΣΥ σε ανακοίνωσή της,  “ενώ φαίνεται ασυνεπές σε στοιχειώδεις υποχρεώσεις του, καθυστερεί επί μήνες να καταβάλει την οφειλόμενη δόση αποζημίωσης απόλυσης, “αρνείται να συμμορφωθεί σε μια δικαστική απόφαση, που καθιστά δυνατή την επιβίωση των απολυμένων της ΕΡΑ μέχρι να εκδοθεί η απόφαση του Εφετείου”.



Nova: Μέχρι το Λας Βέγκας οδηγούν τους συνδρομητές των καναλιών Novacinema οι κινηματογραφικές ταινίες του Αυγούστου, που προβάλλονται σε Α’ τηλεοπτική προβολή. Κορυφαίοι πρωταγωνιστές του Hollywood έρχονται στην οθόνη των κινηματογραφικών καναλιών της Nova, αλλά και σε laptop, smartphone και tablet μέσω της υπηρεσίας Nova GO.
Action24: Το "μουντιάλ" της άμμου αποκλειστικά στο Action24.  Ο τηλεοπτικός σταθμός μεταδίδει απόψε το βράδυ στις 9.00 τους τελικούς ανδρών και γυναικών από το Καράβι του Σχοινιά.

ΕΣΗΕΑ: “Η κυρία βουλευτής, που θεωρεί ότι, κατ’ εξαίρεση, για την ίδια δεν ισχύει το Καταστατικό, επειδή απέκτησε την βουλευτική ιδιότητα, θα πρέπει να αντιληφθεί ότι ως μέλος της Ενώσεως οφείλει, όπως όλοι, να τηρεί τις καταστατικές υποχρεώσεις της” αναφέρει το Εποπτικό Όργανο Δεοντολογίας της ΕΣΗΕΑ σε ανακοίνωσή του, επικρίνοντας τη δημόσια στάση της Φωτεινή Πιπιλή. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: