19.7.14

Η Κοράη στο Action24

Short Stories18.07.2014

Εθνική Μπάσκετ U20: Η Εθνική Ελλάδας πανηγύρισε την πρόκρισή της στην προημιτελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ανδρών U20 που διεξάγεται στην Κρήτη και ετοιμάζεται για τον προημιτελικό με την Κροατία. ο οποίος θα μεταδοθεί ζωντανά από τον ΑΝΤ1 (21.30). Ο ΑΝΤ1 θα μεταδώσει τον ημιτελικό του Σαββάτου αλλά και τον τελικό της Κυριακής, εφόσον το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα καταφέρει να προκριθεί και να κερδίσει τη μεγάλη μάχη της Παρασκευής.




Παναθηναϊκός: Οι φιλικοί αγώνες του Παναθηναϊκού και του Ατρόμητου έρχονται ζωντανά, στα κανάλια Novasports αυτό το Σάββατο. Οι  συνδρομητές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τον φιλικό αγώνα Παναιγιάλειος – Παναθηναϊκός (NS2-NS2HD) και την ίδια ώρα τον φιλικό αγώνα Ατρόμητος – Καλλιθέα (NS1-NS1HD).


F1: Τα μονοθέσια στη θέση εκκίνησης, οι πιλότοι έτοιμοι να κατακτήσουν την άσφαλτο, σβήνουν τα κόκκινα φώτα και το δέκατο Grand Prix του φετινού πρωταθλήματος ξεκινάει! Την Κυριακή 20 Ιουλίου, η Formula 1 επιστρέφει στο Χόκενχαϊμ, και ο Alpha θα είναι εκεί (15.00 με απευθείας μετάδοση του αγώνα.



Action24: H πολιτική συντάκτρια  Χριστίνα Κοραή εντάσσεται στο δυναμικό του Action24. Η παρουσία της εκτιμάται πως  θα ενισχύσει τον ενημερωτικό –ειδησεογραφικό τομέα του σταθμού, έναρξη  του προγράμματος από τον Σεπτέμβρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: