19.6.14

Εκτός EBU η ΝΕΡΙΤ

Short stories19.06.2014


EBU: Για το μέλλον παραπέμπεται η ένταξη της ΝΕΡΙΤ στην EBU, στην Ένωση των Ευρωπαϊκών Δημόσιων Ραδιοτηλεοπτικών φορέων. Κατά τη χθεσινή συνάντηση των εκπροσώπων της  EBU με τη ΝΕΡΙΤ η Γενική Γραμματέας της EBU, Ingrid Deltenre, εξέφρασε τη θέση  της ότι η ΝΕΡΙΤ σύντομα θα αποτελέσει τακτικό μέλος της Ένωσης «μόλις ολοκληρωθεί η πλήρης ανάπτυξή της». Ο πρόεδρος-διευθύνων σύμβουλος της ΝΕΡΙΤ, Αντώνης Μακρυδημήτρης, τόνισε ότι η εταιρεία βρίσκεται πλέον σε πλήρη λειτουργία, παρέχοντας ολοκληρωμένο και ποιοτικό ραδιοτηλεοπτικό πρόγραμμα.



ΟΤΕ TV: Διπλή διάκριση πέτυχε ο ΟΤΕ TV στα φετινά βραβεία PromaxBDA Global Excellence Awards, για την on air ταυτότητα και τα λογότυπα των αθλητικών καναλιών OTE SPORT, μαζί με δίκτυα όπως το ESPN και ο SKY SPORTS Deutchland.  


ΝΕΡΙΤ: Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου Ομάδων - γνωστό στο παρελθόν ως Ευρωπαϊκό Κύπελλο Bruno Zauli – θα καλύψει με απευθείας μεταδόσεις η ΝΕΡΙΤ sports το Σάββατο 21 και την Κυριακή 22 Ιουνίου (16:00-18:00).

«Κέρδος»: Αναβλήθηκε για τις 4 Φεβρουαρίου 2015 η εκδίκαση της αίτησης πτώχευσης που κατέθεσε ο Θωμάς Λιακουνάκος, ύστερα από την παρέμβαση των εργαζομένων. Ο εκδότης  υποστήριξε πως έκανε την αίτηση γιατί έχει χρέος 20.000 ευρώ σε τράπεζες...


Δεν υπάρχουν σχόλια: