5.6.14

Ο Τσίμας, ο Καψής και η ΕΡΤ

Short stories05.06.2014

ΕΡΤ: Το φάκελο της υπόθεσης της ΕΡΤ δηλώνει πως θα ανοίξει η «Έρευνα» του Παύλου Τσίμα αυτή την Τρίτη (00.30, Mega) ένα χρόνο μετά το αιφνιδιαστικό κλείσιμό της από την κυβέρνηση.  Η εκπομπή συνομιλεί με πρωταγωνιστές εκείνων των ημερών και επιχειρεί να φωτίσει το πολιτικό δράμα, όπως εξελίχθηκε, στο προσκήνιο και το παρασκήνιο.  Ο δημοσιογράφος έχει εκδώσει και ένα  βιβλίο  για την ιστορία της κρατικής ραδιοτηλεόρασης στην Ελλάδα το οποίο θα παρουσιάσουν η Έλλη Στάη και ο …Παντελής Καψής.


ΟΤΕ: Τους τελικούς στο NBA,  ανάμεσα σε Σαν Αντόνιο Σπέρς και Μαϊάμι Χίτ και τους καθοριστικούς αγώνες των Playoffs στα πρωταθλήματα Ισπανίας και Ιταλίας, περιλαμβάνει το “μενού” των αθλητικών καναλιών του ΟΤΕ TV για τον Ιούνιο.

ΕΣΗΕΑ: Ως τις 27 Ιουνίου θα πρέπει να καταθέσουν τις αιτήσεις τους οι άνεργοι δημοσιογράφοι μέλη της ΕΣΗΕΑ για να ενταχθούν στο δεύτερο κύκλο επιδοτούμενης σεμιναρίων κατάρτισης σε νέες τεχνολογίας.   

Άδειες TV: Στο τέλος του μήνα λήγει η προθεσμία για την προκήρυξη των τηλεοπτικών αδειών από το ΕΣΡ καθώς σύμφωνα με το ΣτΕ λειτουργούν παράνομα. Όχι πως θα γίνει κάτι...Δεν υπάρχουν σχόλια: