20.6.14

Άνοδος για ΝΕΡΙΤ λόγω του Μουντιάλ


Short stories20.06.2014

ΝΕΡΙΤ: Τριπλασίασε τα ποσοστά της η ΝΕΡΙΤ, λόγω του Μουντιάλ. Τα δεδομένα της Nielsen για τη μάχη της θεαματικότητας δείχνουν πως το Μουντιάλ είναι η πρώτη επιλογή για τους θεατές, και πως η κυβερνητική προπαγάνδα για ένα μόνο κρατικό κανάλι, δεν ευσταθεί. Η ΝΕΡΙΤ τη βδομάδα 9-15 Ιουνίου 2014 συγκέντρωσε ποσοστό 8,8% όσο και το κανάλι ΝΕΡΙΤ Sports, για διάστημα μόλις 3 ημερών από τις 12 ως τις 15 Ιουνίου.  


Πρόσωπα: Ξανά ως σχολιαστής επιστρέφει στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, στην εκπομπή του Σπύρου Μαλλη, ο Τάκης Χατζής. Με τον ΑΝΤ1 αναμένεται να ανανεώσει το συμβόλαιό του ο Γιώργος Παπαδάκης.

ΟΤΕ  TV: Μετά τους εντυπωσιακούς τελικούς στο NBA, σειρά παίρνουν, στον  OTE TV τα πρωταθλήματα μπάσκετ Liga Endesa ACB και Lega Basket Serie A, σε Ισπανία και Ιταλία αντίστοιχα, όπου τα ζευγάρια Ρεάλ Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα και Αρμάνι Μιλάνο-Μοντεπάσκι Σιένα διεκδικούν αυτή την εβδομάδα τον τίτλο.


F1: O Alpha  θα μεταδώσει απευθείας αυτή την Κυριακή (15:00) το GP της Αυστρίας. Προηγείται (14:10) η ειδική εκπομπή που παρουσιάζει ο Τάκης Πουρναράκης, ενώ πληροφορίες για τηγν  F1 περιλαμβάνονται στο site του Alpha. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: