3.6.14

Πληρωμή προμηθευτών με 5 εκατ. ευρώ

Short stories03.06.2014

Την αλλαγή χρήσης των αντληθέντων κεφαλαίων από την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, ύψους 29 εκατ.  ευρώ αποφάσισε το ΔΣ της Forthnet. Σύμφωνα με ανακοίνωση προς το ΧΑ θα μεταφερθεί το ποσό των 5.000.000 ευρώ από το κόστος ανάπτυξης πελατειακής βάσης της εταιρείας στην κατηγορία αποπληρωμής προμηθευτών της εταιρείας. Η τροποποίηση  αυτή τελεί υπό την έγκριση της προσεχούς τακτικής γενικής συνέλευσης των μετόχων, που θα πραγματοποιηθεί στις 24 Ιουνίου 2014.



ΝΕΡΙΤ: Με καθημερινές απευθείας μεταδόσεις από σήμερα μέχρι και την Κυριακή 8 Ιουνίου, η ΝΕΡΙΤ θα καλύψει το τουρνουά τένις Roland Garros, (ΝΕΡΙΤ Sports, 2ο ψηφιακό μπουκέτο). Την περιγραφή των αγώνων θα κάνουν ο Δημήτρης Χατζηγεωργίου, ο Χρήστος Σαράντος και ο Μιχάλης Μανουηλίδης.


ΟΤΕ: Πρεμιέρα κάνει αποκλειστικά στον OTE TV η νέα σειρά μεταφυσικού τρόμου του Netflix, Hemlock Grove, σε παραγωγή της Gaumont International Television, η οποία θα προβάλλεται από τις 10 Ιουνίου και κάθε Τρίτη (22.00, OTE CINEMA 1HD).



Star: Με τον 2ο κύκλο επεισοδίων συνεχίζεται η ανατρεπτική αστυνομική - δραματική σειρά αμερικανικής παραγωγής 2012 – 2013 «Person Of Interest» στο Star (21:00, Τρ. –Παρ.) , με την υπογραφή του Τζέι Τζέι Έιμπραμς και του Τζόναθαν Νόλαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: