16.5.14

Τελειώνουν τα play offs

Short stories16.05.2014


Play Offs :Η αυλαία των play offs της Super League πέφτει στα κανάλια Novasports. Η Nova θα μεταδώσει αυτό το Σάββατο ζωντανά στις 20.30, το ντέρμπι  ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός (NS1-NS1HD)  σε περιγραφή των Ηλία Βλάχου και Δημήτρη Κανελλάκη  και τον αγώνα Ατρόμητος – Αστέρας Τρίπολης (NS1-NS1HD) σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη  Μετά το τέλος των αναμετρήσεων θα ακολουθήσει η εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα» με τους Αντώνη Πανούτσο, Αντώνη Καρπετόπουλο και Δημήτρη Παπανικολάου.


Mundial: Από το μοναδικό κανάλι της ΝΕΡΙΤ θα μεταδοθούν όπως όλα διαφαίνεται οι αγώνες του Μουντιάλ. Σύμφωνα με το τηλεοπτικό πρόγραμμα που απέστειλε η εταιρεία, οι αγώνες θα καλύπτουν  την ενότητα από το απόγευμα μέχρι τις 2.00 τα μεσάνυχτα.

Επαρχιακός Τύπος:  Τη βούλησή τους για κοινή συνδικαλιστική εκπροσώπηση επιβεβαίωσαν τα Δ.Σ. των ημερησίων και εβδομαδιαίων Περιφερειακών εφημερίδων ΣΗΠΕ – ΕΙΕΤ – ΣΙΕΠΤ με την μορφή της συνομοσπονδίας.



ΝΕΡΙΤ: Καθήκοντα αναπληρωτή διευθύνοντος συμβούλου αναλαμβάνει ο δημοσιογράφος Ροδόλφος Μορώνης στην ΝΕΡΙΤ, έχοντας στον τομέα ευθύνης του, το πρόγραμμα και την ενημέρωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: