13.5.14

Το Final Four στη Nova



Το ευρωπαϊκό μπάσκετ πάει … Μιλάνο για  το Final Four της Euroleague Basketball.  Στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση λαμβάνουν μέρος η Ρεάλ Μαδρίτης, η Μπαρτσελόνα, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας και η Μακάμπι Ελέκτρα και τα κανάλια Novasports θα είναι εκεί με ειδικές εκπομπές και ζωντανές μεταδόσεις από την Πέμπτη έως την Κυριακή 18 Μαΐου.



Ο τηλεοπτικός μαραθώνιος με την απευθείας μετάδοση των συνεντεύξεων Τύπου των τεσσάρων διεκδικητών του τίτλου, καθώς και την τελετή βράβευσης των κορυφαίων της σεζόν στη 1.00 το μεσημέρι της Πέμπτης. Την επόμενη μέρα,  Παρασκευή 16 Μαΐου, πριν την έναρξη του Α’ ημιτελικού ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Μακάμπι Ελέκτρα, στην εκπομπή «Ώρα 6», οι δημοσιογράφοι-απεσταλμένοι των καναλιών Novasports στο Μιλάνο, Δημήτρης Καρύδας, Νίκος Παπαδογιάννης και Νικήτας Αυγουλής, ενώ το σχολιασμό θα κάνουν οι προπονητές, Φώτης Κατσικάρης και  Ηλίας Ζούρος. Πριν την έναρξη του Β’ ημιτελικού Ρεάλ Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα, στην εκπομπή  «Ώρα των Πρωταθλητών», οι απεσταλμένοι των αθλητικών καναλιών της Nova θα παρουσιάσουν το ρεπορτάζ από τα στρατόπεδα των δύο ομάδων, και στο τέλος της βραδιάς, στην ειδική εκπομπή «Euroleague Final Four - Μιλάνο 2014», ο Γιώργος Συρίγος και ο Γρηγόρης Παπαβασιλείου θα συνοψίσουν τις καθοριστικές στιγμές της ημέρας που ανέδειξαν το ζευγάρι του μεγάλου τελικού.


Το Σάββατο (19:00), οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα παρακολουθήσουν την εκπομπή «Euroleague Final Four - Μιλάνο 2014» με τους Γιώργο Συρίγο και Γρηγόρη Παπαβασιλείου live από το studio.

Δεν υπάρχουν σχόλια: