8.5.14

Πρεμιέρες και αφιερώματα

Short stories

Πρεμιέρα κάνουν στον ΟΤΕ TV σήμερα τα National Geographic Channel και National Geographic Channel HD. Παράλληλα το OTE CINEMA 2 ξεκινάει ένα πρωτότυπο αφιέρωμα στο γαλλόφωνο σινεμά με ταινίες κάθε Τρίτη. Στα αθλητικά προγράμματα , η αγωνία κορυφώνεται με το φινάλε της Barclays Premier League αυτή την Κυριακή, με τον τίτλο να κρίνεται πάνω στο νήμα, ενώ ενδιαφέρον παρουσιάζουν και το φινάλε της Bundesliga, τα semifinals στα playoffs του NBA, κ.α. .


ΝΕΡΙΤ: Σε συζητήσεις με τα συνδρομητικά δίκτυα της Nova και του  ΟΤΕ TV βρίσκονται τα στελέχη της ΝΕΡΙΤ, εν μέσω των αλλαγών στη διοίκηση για τη διάθεση των στιγμιοτύπων του Mundial.


Athens Voice:  Με ένα πολυσέλιδο τεύχος αφιερωμένο στην Αθήνα, λίγο πριν τις εκλογές κυκλοφορεί σήμερα η “Athens Voice”, παρουσιάζοντας τα προβλήματα, τα μεγάλα έργα, την αλληλεγγύη στην Αθήνα,κ.α. .

Nova: Τα play offs της Basket League συνεχίζονται στα κανάλια Novasports! Σήμερα οι συνδρομητές  θα παρακολουθήσουν ζωντανά  τους αγώνες ΚΑΟ Δράμας – Πανιώνιος (16.00, NS3) Άρης – Ολυμπιακός (17.30 NS1- NS1HD) Απόλλων Πατρών – Παναθηναϊκός (20.00 NS2- NS2HD) και ΑΕΝΚ Δημουλάς – ΠΑΟΚ (200.00 NS3).


Δεν υπάρχουν σχόλια: