30.5.14

Και παράνομες και ομαδικές οι απολύσεις στο ΔΟΛ

Short stories 30.05.2014

ΔΟΛ: Ομαδικές και παράνομες έκρινε τις απολύσεις που έγιναν τον Δεκέμβριο του 2010 στην εφημερίδα «Το Βήμα», και στα άλλα τα μέσα του ΔΟΛ και για όλες τις κατηγορίες προσωπικού (δημοσιογράφοι, διοικητικοί υπάλληλοι, τεχνικοί υπάλληλοι, κ.λπ.) το  Εφετείο Αθηνών. Ο ΔΟΛ. σύμφωνα με την εφετειακή απόφαση, είχε την υποχρέωση, πριν προβεί σε ομαδικές απολύσεις, να τηρήσει την προβλεπόμενη από τον νόμο περί ομαδικών απολύσεων διαδικασία της ενημέρωσης.


ΕΣΗΕΑ: Με τον πιο έντονο τρόπο καταγγέλλει το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ την απόπειρα υπονόμευσης, εκ μέρους ιδιωτικών ΚΕΚ, επιλογής ανέργων συναδέλφων που πληρούν τις προϋποθέσεις κατάρτισης και επιμόρφωσής τους για την επανένταξή τους στην αγορά εργασίας.


Προπαγάνδα: Ακραία φαινόμενα παράβασης του Κώδικα Δεοντολογίας, καθώς και των Αρχών της Κοινωνικής πολιτικής ηθικής και της ίδιας της Δημοκρατίας, από ορισμένα ΜΜΕ στην περίοδο των εκλογών, κατέγραψε το Εποπτικό Όργανο Δεοντολογίας της ΕΣΗΕΑ, αναφέροντας συγκεκριμένα τον ΑΝΤ1.



Σειρές: Τον Ιούνιο έρχονται στα κανάλια FOX και FOX Life (Nova, OTE TV) οι νέοι κύκλοι επεισοδίων των αγαπημένων σειρών «Girls», «The Killing» και «The Glades», αλλά και η πρεμιέρα της νέας σειράς φαντασίας «Once Upon A Time In Wonderland».



Δεν υπάρχουν σχόλια: