30.5.14

Αθλητικά από το πρωί στη ΝΕΡΙΤ

 Short stories29.05.2014

Μουντιάλ: Πρωινό αθλητικό πρόγραμμα από τη ΝΕΡΙΤ. από τη Δεύτερα 2 Ιουνίου ξεκινάει στις 10.00 το πρωί η εκπομπή «Όλοι σε ένα  ρυθμό η οποία  καταγράφει την ιστορία της διοργάνωσης, με σπάνιο υλικό από όλα τα Παγκόσμια Κύπελλα, από το πρώτο Μουντιάλ του 1930 μέχρι και το πιο πρόσφατο της Ν. Αφρικής. Την εκπομπή παρουσιάζουν ο Ιωσήφ Νικολάου, ο Βασίλης Μπακόπουλος, ο Γιάννης Αναγνωστόπουλος και ο Χρήστος Σαράντος.


**ΝΕΡΙΤ: Με απόφαση που υπογράφουν ου υφυπουργοί, Χρήστος Σταϊκούρας και Σίμος Κεδίκογλου η μηνιαία αμοιβή του προέδρου διευθύνοντος συμβούλου της ΝΕΡΙΤ, ορίστηκε σε 4.750 ευρώ μικτά.

ΟΤΕ: Αύριο, Παρασκευή, λήγει  ο διαγωνισμός του ΟΤΕ TV για την παροχή υπηρεσιών κάλυψης αθλητικών ή άλλων γεγονότων σε εξωτερικούς χώρους. Η κατάθεση των προτάσεων πρέπει να γίνει από τις 10.00 το πρωί, ως τη 1.00 το μεσημέρι.


Nova: Απονεμήθηκαν τα Έπαθλα Novasports. Στο βόλεϊ Ανδρών, MVP αναδείχτηκε ο Νίκολα Μιγιαήλοβιτς, (Εθνικός Αλεξανδρούπολης) και Rookie of the Year ο Δημήτρης Χατζόπουλος (ΑΕΚ). Στο βόλεϊ Γυναικών, τον τίτλο της πολυτιμότερης παίκτριας κατέκτησε η Εύα Χαντάβα (Βριλήσσια), ενώ καλύτερη πρωτοεμφανιζόμενη παίκτρια αναδείχτηκε η Αλεξάνδρα Ψωμά (Μαρκόπουλο).


Δεν υπάρχουν σχόλια: