20.5.14

Συνήγορος του Πολίτη: Δώστε τις συντάξεις στους απολυμένους της ΕΡΤ


Short stories20.05.2014

ΕΡΤ: Την επίσπευση των διαδικασιών για τη συνταξιοδότηση των απολυμένων εργαζομένων της ΕΡΤ ζητάει ο Συνήγορος του Πολίτη. Μετά από καταγγελία δύο εργαζομένων  η Αρχή απευθύνθηκε εγγράφως προς τον Ειδικό Διαχειριστή της ΕΡΤ ΑΕ και διαπίστωσε αν και είχαν περάσει 7 μήνες από το λουκέτο,  τα αιτηθέντα δελτία δεν είχαν ακόμη αποσταλεί στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους,  με αποτέλεσμα να καθυστερεί η διαδικασία του κανονισμού της σύνταξης και ο καθορισμός της μειωμένης συνταξιοδοτικής παροχής.


ΝΕΡΙΤ: Στην επιλογή να μεταδώσει το  Final 4 της Euroleague από το ψηφιακό κανάλια Nsports προχώρησε η ΝΕΡΙΤ, εξαιτίας των εκλογών. Ίσως είναι ο οδηγός για τις μεταδόσεις του Mundial. 

Mega: Στις 27 Μαϊου είναι προγραμματισμένη η ετήσια γενική συνέλευση των μετόχων του Mega, με θέμα ημερήσιας διάταξης, μεταξύ άλλων την έγκριση συνθέσεως  του Διοικητικού Συμβουλίου.

Real: Δικαιώθηκε ο Νίκος Χατζηνικολάου από την επιλογή του να μην μπει στη διαδικασία δημοσίευσης δημοσκοπήσεων από τον όμιλο, Real, μετά και τα προχθεσινά αποτελέσματα του πρώτου γύρου των εκλογών.





Δεν υπάρχουν σχόλια: