13.5.14

Συνεχίζεται η αναταραχή στη ΝΕΡΙΤ

Short stories13.05.2014

ΝΕΡΙΤ: Η αναταραχή στη ΝΕΡΙΤ συνεχίζεται. Η Κατερίνα Ευαγγελάκου, αναπληρώτρια διευθύνουσα σύμβουλος, έχοντας ως πρόσφατα την   αρμοδιότητα επί του προγράμματος, υπέβαλλε, σύμφωνα με πληροφορίες, την παραίτησή της από την εταιρεία. Αιτία οι δηλώσεις του Γιώργου Προκοπάκη, πρώην διευθύνοντος συμβούλου της ΝΕΡΙΤ, μετά την απομάκρυνσή του, πως η Κ. Ευαγγελάκου, είχε ζητήσει να επιλεγεί τηλεοπτική παραγωγή στην οποία εργαζόταν ο σύζυγος της.  Επί του θέματος, κατέθεσε υπόμνημα τη μέρα της απομάκρυνσής του, ο Γ. Προκοπάκης.


**ΔΟΛ: Οι ισορροπίες μεταβλήθηκαν και πάλι στα «Νέα». Αν και για τη θέση του διευθυντή ο Σ. Ψυχάρης προόριζε το Νότη Παπαδόπουλο, τελικά επέλεξε το Δημήτρη Μητρόπουλο.

MEGA: Στις 18.30 το βράδυ της επόμενης Κυριακής ξεκινάει η εκλογική βραδιά στο MEGA, με την Όλγα Τρέμη μαζί με το Γιάννη Πρετεντέρη και τον Παύλο Τσίμα.   Στις 19.00 ο ειδικός αναλυτής Ηλίας Νικολακόπουλος θα παρουσιάσει την πρόβλεψη των αποτελεσμάτων με την μέθοδο των exitpolls.
ΑΝΤ1: Υψηλή απήχηση στο δείγμα της AGB είχε ο τελικός του «The Voice», με μερίδιο 44.6% στο σύνολο του κοινού και με 55,8% στις ηλικίες 15-44.

Δεν υπάρχουν σχόλια: