25.4.14

Τα απομεινάρια μιας τηλεοπτικής σχέσης Ευαγγελάτου-Μαλέλη



“Ο ΣΚΑΪ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας του με τον δημοσιογράφο Νίκο Ευαγγελάτο. Η διοίκηση του σταθμού τον ευχαριστεί για την άψογη συνεργασία.”. Με την ανακοίνωση αυτή ο τηλεοπτικός σταθμός επισημοποίησε το “διαζύγιο” με τον δημοσιογράφο παρουσιαστή, επιβεβαιώνοντας πως, εδώ και καιρό, το “γυαλί είχε ραγίσει”.




Η απόφαση αυτή ελήφθη χθες το απόγευμα, με την ιδιοκτησία του σταθμού, να αναζητεί τη λύση της συνεργασίας. Η πρόταση που έγινε για μείωση της εκπομπής του σε ωριαία, δεν έτυχε, όπως αναμενόταν της ανταπόκρισης του δημοσιογράφου και έτσι επήλθε το διαζύγιο. Επίσημη αιτιολογία δεν δόθηκε, όμως οι σχέσεις ανάμεσα στο γενικό διευθυντή ενημέρωσης, Σταμάτη Μαλέλη και το Νίκο  Ευαγγελάτο ήταν τεταμένες. Από την εποχή του παλιού Σκάι, όταν ο Σ. Μαλέλης κατεύθυνε το Ν. Ευαγγελάτο, έχει περάσει καιρός και οι δύο άνδρες δεν είχαν σημείο επικοινωνίας. Ο Σταμάτης Μάλελης πήγε στο Σκάι το περασμένο Καλοκαίρι και βρήκε εκεί το Νίκο Ευαγγελάτο, την εκπομπή του οποίου στήριζε ο πρώην διευθύνων σύμβουλος του Σκάι, Χρήστος Παναγόπουλος.

Ήταν η αρχή του τέλους για αυτή τη συνεργασία κάτι που επιβεβαιώθηκε και στη συνέχεια με τη χρονική μετακίνηση της εκπομπής, η οποία στηριζόταν κυρίως στις αντιπαραθέσεις των σχολιαστών που σε γενικές γραμμές μετέφεραν τις βασικές θέσεις των κομμάτων. Τη θέση του Ν. Ευαγγελάτου θα πάρει ο Σπύρος Μάλλης, με μια εκπομπή προεκλογικού διάλογου. Το Καλοκαίρι θα σχεδιαστεί, όπως όλα δείχνουν ένα άλλο πρόγραμμα.


Δεν υπάρχουν σχόλια: