9.4.14

"Ανησυχητικό φαινόμενο οι συλλήψεις δημοσιογράφων"

Short stories 8-9/4/2014

Κονταράκη: Και η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Δημοσιογράφων καταγγέλλει τις ελληνικές αρχές για τη σύλληψη της δημοσιογράφου Δέσποινας Κονταράκη, ύστερα από τη μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση, που υπέβαλε η  Ραχήλ Μακρή βουλευτής του κόμματος των ΑΝΕΛ.  «Η σύλληψη είναι απολύτως απαράδεκτη και αβάσιμη. Είναι πλέον γεγονός ολοφάνερο και ανησυχητικό ότι οι Έλληνες πολιτικοί, καταχρώνται κατάφωρα της εξουσίας και των δικαιωμάτων τους για να φιμώσουν τις επικριτικές φωνές, προς ίδιο όφελος» δηλώνει ο Πρόεδρος της ΕΟΔ, Μόγκενς Μπλίχερ Μπζέρεγκαρντ.


ΣΚΑΪ: Την αναμετάδοση της ειδησεογραφικής εκπομπής της Deutsche Welle , European Journal TV magazine, στα ελληνικά, από το τέλος του 2014, συναποφάσισαν ο  Όμιλος ΣΚΑΙ και η Deutsche Welle.

ΕΡΤ: Η  καθηγήτρια του Πανεπιστημίου της Βιέννης και επικεφαλής του τμήματος Επικοινωνίας Κατερίνα Σαρικάκη, ο Νίκος Αγγελίδης (ΝΕΤ) και η Ελευθερία Φαραντάκη (ΕΤ3)  θα μιλήσουν σήμερα στο Ευρωκοινοβούλιομ για το εγχείρημα της ΕΡΤ των εργαζομένων. Νωρίτερα θα προβληθεί η ταινία του Γιώργου Αυγερόπουλου «Το χαμένο σήμα της Δημοκρατίας».

Θεοδωράκης: Σήμερα, θα μεταδοθεί  η εκπομπή «360ο» (24.00) της Σοφίας Παπαϊωάννου, με προσκεκλημένο το Σταύρου Θεοδωράκη ως επικεφαλής του νέου πολιτικού κόμματος, Ποτάμι. Η εκπομπή μετατέθηκε εξαιτίας της σημερινής 24ωρης απεργίας της ΕΣΗΕΑ.


Δεν υπάρχουν σχόλια: