26.4.14

Σημαντική πτώση του Σκάι

Ακροαματικότητες: Πρώτος ο Real FM και για το διάστημα  17/3-13/4/2014 της Focus ΑΕΜΑΡ με ποσοστό 13,9% διατηρώντας τις δυνάμεις του. Αντιθέτως ο Σκάι 100,3 έχασε κι άλλο έδαφος και υποχώρησε στο 8,7% χάνοντας μια ποσοστιαία μονάδα μεσα σε νέα μήνα. Ο άλλος σταθμός του ομίλου, ο Μελωδία παραμένει δεύτερος με 11,1% ενώ στην τρίτη θέση είναι ο  Dee Jay με 9,4%. Ο Δίεση ανέβηκε στην τέταρτη με 9%. Ο Ρυθμός «συγκατοικεί» με το Sfera στο 8,4%, ο RED έχει 7,9%, ο KISS και ο  Easy από 7,5% και ο  NovaΣπορ FM 7,2%.



ΕΡΤ: Περιορίζεται ο ρόλος της ειδικής διαχειρίστριας της ΕΡΤ ΑΕ, Αφροδίτης Γουγά. Σύμφωνα με τροπολογία που κατατέθηκε σε νομοσχέδιο χθες, θα πρέπει να ολοκληρώσει την αποστολή της εντός 2 ετών.


ΝΕΡΙΤ: Τα περιουσιακά στοιχεία της ΕΡΤ που μεταβιβαστήκαν στο  δημόσιο, περνάνε υπό τον έλεγχο της ΝΕΡΙΤ, χωρίς να διαθέτει άλλη δικαιοδοσία πλέον η ειδικά διαχειρίστρια. Την  τροπολογία υπογράφουν οι υπουργοί, Γ. Στουρνάρας και Δ. Σταμάτης.


Βενιζέλος: Διακαναλική συνέντευξη στους «μικρούς» σταθμούς, Kontra, Extra 3 και Action24 θα δώσει, μετά τον Αλέξη Τσίπρα και ο Ε. Βενιζέλος. Η συνέντευξη με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ θα μεταδοθεί σε μαγνητοσκόπηση στις 9.00 το βράδυ της Τρίτης. 



Δεν υπάρχουν σχόλια: