23.4.14

Νέα έρευνα για την αξία του ψηφιακού μερίσματος

Short stories

Ένα μοναδικό αφιέρωμα στον διάσημο σκηνοθέτη του Hollywood Μπλέικ Έντουαρντς, παρουσιάζουν το Σάββατο 26 Απριλίου Τα κανάλια Novacinema 2 και Novacinema 2 ΗD. Το αφιέρωμα αρχίζει στις 15:55 με «Πρόγευμα στο Τίφανις», παρέα με την Όντρεϊ Χέμπορν και συνεχίζεται στις 17:55 μέσα από την ταινία «Βίκτωρ Βικτόρια» με την Τζούλι Αντριους. Στις 20:15, ο ανεπανάληπτος Πίτερ Σέλερς πρωταγωνιστεί στην ξεκαρδιστική κλασική κωμωδία «Το Πάρτι» και ολοκληρώνεται στις 22:00 με «Ραντεβού στα Τυφλά» ανάμεσα στους Μπρους Γουίλις και Κιμ Μπέισινγκερ.


Ρυθμός: Τα e-concerts,  εγκαινιάζει ο Ρυθμός μεταφέροντας  τις συναυλίες στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και στις ταμπλέτες, με πρώτη προσκεκλημένη τη Μελίνα Ασλανίδου από το Ωδείο Φίλιππος Νάκας.

Alpha: Στη Θεσπρωτία μας πηγαίνει απόψε (24.00,  Alpha)η εκπομπή «60 λεπτά Ελλάδα» με το Νίκο Μάνεση. Ένα οδοιπορικό σε Ηγουμενίτσα, Πάργα, Σύβοτα, Ζάλογγο, Σούλι και  Παραμυθιά, μέσα από εικόνες και ιστορίες της καθημερινότητας.


Ψηφιακό μέρισμα: Σε νέα επικαιροποιημένη μελέτη για το Ψηφιακό μέρισμα θα προχωρήσει η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων, μετά και την άκρως χαμηλή τιμή διάθεσης των συχνοτήτων στη  Digea.  Οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας διαμαρτυρήθηκαν...

Δεν υπάρχουν σχόλια: