22.4.14

Βόμβα στο ΕΣΡ!

Short stories22.03.2014
ΕΣΡ: Η έκρηξη της βόμβας, προ δύο εβδομάδων στην Τράπεζα της Ελλάδας είχε ως αποτέλεσμα να βρεθούν εκτός λειτουργίας τα ηλεκτρονικά και πληροφοριακά συστήματα του ΕΣΡ,  το οποίο βρίσκεται επίσης στην οδό Αμερικής. Μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει καμία επίσημη ανακοίνωση για το μέγεθος των ζημιών που υπέστη η Αρχή, και είναι άγνωστο με ποιους όρους  θα ελέγξει την πολιτική πολυφωνία κατά την προεκλογική περίοδο.


Σκάι: Σε αλλαγή του προγράμματος του προχωράει το ραδιόφωνο του Σκάι από τη Δεύτερα 28 Απριλίου, για να αντιμετωπίσει την πτώση της ακροαματικότητας. Έκπληξη προκάλεσε η απόφαση για τη μετακίνηση της Κ. Ακριβοπούλου στην απογευματινή ζώνη (7.00-8.00).

FOX: Ο ένατος κύκλος της σειράς δράσης «24» ξεκινάει το Μάιο στον αμερικανικό τηλεοπτικό κανάλι της  FOX, το οποίο αναμεταδίδεται στην Ελλάδα από τη Nova και τον ΟΤΕ  TV.

ΝΕΡΙΤ: Μια ακόμη αναβολή για την έναρξη λειτουργία της ΝΕΡΙΤ. Ενώ αρχικά σχεδίαζαν  να εκπέμψουν πρόγραμμα στις 28 Απριλίου, μπορεί να δοθεί μία ακόμη παράταση ως τις 5 Μαΐου.



Δεν υπάρχουν σχόλια: