2.4.14

Η οδηγία του ΕΣΡ για τις δημοτικές εκλογές

Short stories 02.04.2014

Εκλογές: Περιορισμένο αριθμό εμφανίσεων των υποψηφίων δημοτικών και περιφερειακών συμβούλων, απεριόριστο για τους επικεφαλής περιλαμβάνει η οδηγία του ΕΣΡ για τις δημοτικές εκλογές. Η οδηγία αφορά τα δημοτικά, δημόσια, ιδιωτικά και συνδρομητικά δίκτυα, και η βασική της πρόβλεψη προβλέπει την εμφάνιση κάθε υποψηφίου ως 2 φορές σε εθνικά δίκτυα και στους τοπικούς, ή περιφερειακούς ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς, μία παρουσία. Η ραδιοτηλεοπτική κάλυψη, σύμφωνα με το ΕΣΡ, θα πρέπει να ολοκληρωθεί ως τις 16 Μαΐου.

                                                                                        
Ποτάμι: Την Τρίτη 8 Απριλίου, (23:00), η εκπομπή «360°» και η Σοφία Παπαϊωάννου φιλοξενούν την πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη του Σταύρου Θεοδωράκη ως επικεφαλής στο «Ποτάμι» δίνοντας απαντήσεις σε κρίσιμα ερωτήματα που απασχολούν την κοινή γνώμη.

Βετάκης:  Την άμεση σύλληψη των φυσικών και ηθικών αυτουργών που κρύβονται πίσω από την επίθεση στον αθλητικό συντάκτη, Σωτήρη Βετάκη, ζητούν με ανακοίνωσή τους οι εργαζόμενοι της εφημερίδας «Η Πράσινη»


Netwix: Μια νέα ανατρεπτική web σειρά αποκλειστικά ξεκινάει στο netwix (ΑΝΤ1). Η κωμική σειρά ονομάζεται «Τη μάνα μου τη λένε Γιάννη», και τα καινούργια επεισόδια θα μεταδίδονται κάθε Τετάρτη και Παρασκευή. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: