30.4.14

Το δείγμα βλέπει "Πρωϊνό" στον ΑΝΤ1

Short stories

Βραβεία:  Οι κορυφαίοι του ποδοσφαίρου βραβεύονται για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά στα κανάλια Novasports την Δευτέρα 5 Μάιου  (22:00 NS1, NS1HD). Κατά την διάρκεια της εκπομπής θα βραβευτούν ο πολυτιμότερος παίκτης (MVP), o καλύτερος προπονητής, ο πρώτος σκόρερ και το καλύτερο γκολ ο καλύτερος πρωτοεμφανιζόμενος παίκτης η δήλωση της χρονιάς, η ενέργεια «fair play», η καλύτερη απόκρουση, η καλύτερη ασίστ, καθώς και η καλύτερη εικοσάδα του πρωταθλήματος. Την τελετή θα παρουσιάσει ο Γιάννης Καραλής.


ΕΣΡ: Τη   μεταβίβαση του ραδιοφωνικού σταθμού του ΑΝΤ1 Θεσσαλονίκης στην Κωνσταντίνα Κυριακού η οποία πλέον ελέγχει το 100% των μετοχών, και την  ανανέωση της άδειας άδεια συνδρομητικών υπηρεσιών της Multichoice ενέκρινε το ΕΣΡ.

Θεαματικότητα: «Το πρωϊνό» στον ΑΝΤ1 με τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά, παραμένει η πρώτη επιλογή του τηλεοπτικού κοινού από την αρχή της σεζόν (Οκτώβριος 2013 - Απρίλιος 2014) και συνολικά τερματίζει πρώτο στη Ζώνη του σε όλα τα κοινά.  Τον Απρίλιο συγκέντρωσε ποσοστό 32,4%, έναντι 19,6% του  Mega

Κινηματογράφος:  Ο ΟΤΕ TV  από την 1η Μαΐου,  γιορτάζοντας τα 100 χρόνια ελληνικού κινηματογράφου, θα μεταδίδει κάθε βράδυ στις 23.30 μία εμβληματική ταινία του ελληνικού κινηματογράφου, καθώς και  σπάνιες παραγωγές σε συνεργασία με την Ταινιοθήκη της Ελλάδας.



Δεν υπάρχουν σχόλια: