8.3.14

"Διαζύγια" και λιτότητα

Short stories

ΝΕΡΙΤ: Ως το απόγευμα (17:00) της Τετάρτης 12 Μαρτίου θα έχουν την δυνατότητα οι ενδιαφερόμενοι να καταθέσουν τις ενστάσεις τους για το διαγωνισμό της ΝΕΡΙΤ. Οι ενστάσεις μπορούν να υποβληθούν από τους ίδιους τους υποψηφίους για τη βαθμολογία που έλαβαν εκείνοι ή οι συνυποψήφιοί τους.  Σε αυτή την περίπτωση όμως ,  καθώς «η ηλεκτρονική φόρμα υποβολής ενστάσεων δεν υποστηρίζει την άσκηση ένστασης κατά τρίτων» οι προσφεύγοντες πρέπει να καταθέσουν εγγράφως τις ενστάσεις κατά συνυποψηφίων τους και να τις ταχυδρομήσουν στη ΝΕΡΙΤ.


ΣΚΑΪ: Μόλις μια βδομάδα κράτησε η συνεργασία του ΣΚΑΪ με την Άννα Δρούζα. Η εκπομπή διακόπηκε  μετά από απόφαση που ελήφθη χθες το βράδυ.


MEGA: Νέο σχέδιο λιτότητας πρόκειται να εφαρμόσουν οι μέτοχοι του Mega. Με στόχο να διατηρήσουν την ισορροπία ανάμεσα στα δάνεια και τις λοιπές υποχρεώσεις τις εταιρείας, θα προχωρήσουν άμεσα σε νέες μειώσεις.


ΟΤΕ TV: Σε ακρόαση καλείται αυτή την Τρίτη στο ΕΣΡ ο ΟΤΕ TV για την μή εκτέλεση προηγούμενων αποφάσεων του ραδιοτηλεοπτικού συμβουλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: