28.3.14

Η κυβέρνηση εξακολουθεί να μην πληρώνει τις αποζημιώσεις

Short stories

Κύπελλο Ελλάδας: Ο ΑΝΤ1 θα αναλάβει, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου την ελεύθερη μετάδοση του Κυπέλλου Ελλάδας, τα δικαιώματα του οποίου έχει ο ΟΤΕ T. Σύμφωνα με τη νομοθεσία, ο τελικός του Κυπέλλου πρέπει να μεταδίδεται και από ελεύθερο δίκτυο. Την επόμενη Τετάρτη 2 Απριλίου ο ΟΤΕ TV θα μεταδώσει σε υψηλή ευκρίνεια τον πρώτο ημιτελικό ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ.


ΕΣΡ: Σε 5.398.000 ευρώ ανέρχεται το συνολικό ποσό  των προστίμων που επέβαλε το ΕΣΡ το 2013. Εξ αυτών τα 5.270.000 ευρώ έχουν επιβληθεί σε  τηλεοπτικούς σταθμούς και τα 128.000 ευρώ σε ραδιοφωνικούς σταθμούς.


ΕΡΤ: Την εκπλήρωση όλων των νόμιμων υποχρεώσεων προς τους απολυμένους της ΕΡΤ  ζητάει το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ ,για άλλη μια φορά, από την Κυβέρνηση.  Στους εργαζόμενους οφείλονται  δόσεις αποζημιώσεων, δεδουλευμένα, αποδοχές αδείας, επιδόματα αδείας και υπερωρίες.

ΔΤ: Το  Final Four του Κυπέλλου Βόλεϊ Γυναικών (Ολυμπιακός- Παναθηναϊκός, Πανναξιακός, Ηρακλής Θεσ/νικης) θα μεταδώσιε αυτό το Σαββατοκύριακο 29 και 30 Μαρτίου η ΔΤ. Στην περιγραφή και το ρεπορτάζ των αγώνων θα είναι οι, Κώστας Σκουλάς, Ειρήνη Μαραγκού και Γιάννης Ράνιος.





Δεν υπάρχουν σχόλια: