22.3.14

Καψής: Μειώσαμε το κόστος λειτουργίας!

Short stories


Καψής: «Το κόστος λειτουργίας της Δημόσιας Τηλεόρασης –έχω καταθέσει τα στοιχεία στη Βουλή- είναι εξωπραγματικά χαμηλό” υποστήριξε ο υφυπουργός δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, Παντελής Καψής, μιλώντας στην Πόπη Τσαπανίδου (Star), η οποία εργαζόταν επί πολλά έτη στην ΕΡΤ, με υψηλές αποδοχές. Ο υφυπουργός υποστήριξε  πως η ελληνική προεδρία είχε προϋπολογιστεί από την ΕΡΤ, με όλο το δυναμικό που είχε, στα 900 χιλιάδες ευρώ , με επιπλέον προσωπικό , ενώ  η  ΔΤ με προσωπικό των 800 ατόμων, καλύπτει το γεγονός με κόστος 600 χιλιάδων ευρώ.


ΝΕΡΙΤ: Το ποσό των 2,5 εκατ. ευρώ αποφάσισε να διαθέσει για την παραγωγή  ελληνικού προγράμματος, σε συγκεκριμένες εταιρείες, το ΔΣ της ΝΕΡΙΤ, επιλέγοντας εκπομπές μαγειρικής και μουσικής και κάποια ντοκιμαντέρ. 

Alpha : Την Τρίτη 25 Μαρτίου, οι «360ο» (23:45, Alpha) και η Σοφία Παπαϊωάννου πραγματοποιούν ένα οδοιπορικό στις άγνωστες ιστορίες της Επανάστασης του ’21, με τους δύο εμφυλίους και τους ξένους συμμάχους.


Mega: Από τις διαδηλώσεις στην πλατεία Τακσίμ ως την απαγόρευση του twitter, η Τουρκία συγκλονίζεται καθημερινά από αλλεπάλληλους σεισμούς.  Η εκπομπή “Έρευνα” αυτή την Τρίτη (00:30, Mega ) οργανώνει ένα μεγάλο ταξίδι στην γειτονική χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: