19.3.14

Καταδίκη Σαραντόπουλου για τη μή καταβολή δεδουλευμένων

ShortStories18.03.2014
 «Απογευματινή»: Σε ποινή φυλάκισης 56 μηνών, εξαγοράσιμη προς 10 ευρώ ημερησίως και χρηματικό πρόστιμο 29.000 ευρώ, για τη μή καταβολή δεδουλεύμενων (Ιούλιος- Νοέμβριος 2010) μετά από μήνυση πάνω από 50 δημοσιογράφων που εργάζονταν στην “Απογευματινή”, καταδικάστηκε από το μονομελές πρωτοδικείου ο εκδότης της εφημερίδας Κώστας Σαραντόπουλος.  Απαλλάχτηκαν των κατηγοριών ο γιος του εκδότη, Γιώργος Σαραντόπουλος, ο οικονομικός διευθυντής της εφημερίδας, Άρης Κιπεντζόγλου και ο νομικός σύμβουλος, Σπύρος Μαύρος, καθώς δεν ήταν εκτελεστικά μέλη του δ.σ  της εταιρείας.


ΕΤΙΤΒΕ:  Στην κήρυξη μίας 3ωρης στάσης εργασίας όλων των εργαζομένων της των δημοτικών στη Θεσσαλονίκη προχώρησε για σήμερα η ΕΤΙΤΒΕ με αίτημα την άμεση εξόφληση των οφειλομένων στους εργαζόμενους.

Ωμέγα TV: Στην οριστική διακοπής της λειτουργίας του τηλεοπτικού σταθμού Ωμέγα TV, ο οποίος εκπέμπει στη Θεσσαλονίκη, έλαβε χθες το ΕΣΡ. Ο σταθμός είχε εξασφαλίσει τη δυνατότητα ψηφιακής εκπομπής.

**Σύγκρουση της ομάδας που έχει την αυτοδιαχείριση του Δεύτερου Προγράμματος και της ΠΟΣΠΕΡΤ. Η ομάδα κατηγορεί την ομοσπονδία πως έκοψε το ιντερνετικό σήμα του Δεύτερου και ενημερώνουν πως εκπέμπουν πλέον από την  εφεδρική υποδομή του metadeftero.gr .


Δεν υπάρχουν σχόλια: