14.3.14

Νεοναζί και ελληνική δημοσιογραφία

Short stories14.03.2014

Διημερίδα : « Ο ρόλος των μέσων ενημέρωσης και των δημοσιογράφων για την έξαρση του νεοναζισμού, του φασισμού και του ρατσισμού στην Ελλάδα και σε διεθνές επίπεδο» είναι το θέμα της διημερίδας που οργανώνει σήμερα (10.30 π.μ., ΕΣΗΕΑ) το Μορφωτικό Ίδρυμα της  Ένωσης. Μεταξύ άλλων θα συζητηθεί η προοπτική δημιουργίας διεθνούς παρατηρητηρίου από τη Διεθνή Ομοσπονδία Δημοσιογράφων, με σκοπό την ενημέρωση και την ενεργητική κινητοποίηση της κοινωνίας ενάντια στο νεοναζισμό, το φασισμό και τον ρατσισμό .



Nova: Η θαλάσσια Formula 1 έρχεται στη  Nova σήμερα (14:30,NS4)και αύριο (14:45,NS4). Σε περιγραφή του Γιώργου Σκευοφύλακα,  θα μεταδοθεί ο πρώτος αγώνα του φετινού Παγκοσμίου Πρωταθλήματος F1 H2O, που θα διεξαχθεί στο Κατάρ. 

Action24: Οι ημιτελικοί του κυπέλλου Ολλανδίας στο Action24. Την  επόμενη Τετάρτη ακριβώς τα μεσάνυχτα  ο τηλεοπτικός σταθμός να μεταδώσει την αναμέτρηση της Τσβόλε με την Ναϊμέγκεν και την Πέμπτη 27 Μαρτίου (21.45) τον αγώνα ανάμεσα στην Αλκμααρ και  τον Αγιαξ.


ΕΣΗΕΑ: Kαι φέτος  το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ θα διαθέσει  οικονομικά βοηθήματα για τα άνεργα μέλη της Ενώσεως, ενόψει των εορτών του Πάσχα.Το ύψος του βοηθήματος ορίζεται στα 500 ευρώ, επιπλέον 100 ευρώ για κάθε ανήλικο παιδί.


Δεν υπάρχουν σχόλια: