25.2.14

Δεν βρήκε τον πραγματικό ιδιοκτήτη του Ε-TV το ΕΣΡ

Short stories


EΣΡ: Ενέκρινε χθες τη μεταβίβαση της Ραδιοτηλεοπτικής ΑΕ (092 TV/FM) από το ΚΚΕ στην υπεράκτια «A Horizon Media Ltd  η ολομέλεια του ΕΣΡ και τη μειοψηφία της αντιπροέδρου της Αρχής Λίνας Αλεξίου. Από την έρευνα επιβεβαιώθηκε πως μέτοχος της «A Horizon media Ltd» είναι η επίσης off shore εταιρεία «Nalotia Ventures LTD” με μετόχους, το Dr Khaled Hamvi (94%), αγνώστων λοιπών στοιχείων, τέσσερα συγγενικά του πρόσωπα και τον πρώην διευθυντή της «Ελευθεροτυπίας», Σεραφείμ Φυντανίδη. Δεν εντοπίστηκε όμως ο πραγματικός ιδιοκτήτης του σταθμού.


ΕΡΤ: Απλήρωτοι παραμένουν ως σήμερα  οι ανεξάρτητοι παραγωγοί για τα προγράμματα τους που μετέδιδε η ΕΡΤ και δεν αποπληρώνει το υπουργείο Οικονομικών που έχει αναλάβει την ειδική διαχείριση της πρώην εταιρείας. Σήμερα οι ενώσεις παραγωγών ντοκιμαντέρ και ελληνικού κινηαμτογράφου παραχωρούν συνέντευξη Τύπου.

Ελληνοφρένεια:  Για την «υποχρέωση σεβασμού της έννομης τάξης της χώρας» καλείται σήμερα στο ΕΣΡ ο Real FM για την εκπομπή «Ελληνοφρένεια»! Το ΕΣΡ που έχει βάλει στο στόχαστρο τη συγκεκριμένη εκπομπή, αρχίζει πλέον να ασχολείται με τον πυρήνα των συνταγματικώς κατοχυρωμένων αρχών της ελεύθερης έκφρασης των απόψεων....

Αυγή: Την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου λήγει η προθεσμία για τη συμμετοχή του αναγνωστικού κοινού της «Αυγής» στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εκδοτικής εταιρείας. Στόχος είναι η συγκέντρωση του ποσού των 4 εκατ. ευρώ.


Δεν υπάρχουν σχόλια: