21.2.14

ΕΣΗΕΑ: Δεν είναι μέλος μας ο δημοσιογράφος της ΜΚΟ


Short stories
ΕΣΗΕΑ “Η επίκληση της δημοσιογραφικής ιδιότητας δεν είναι αρκετή για να δηλώνεται από τον οποιοδήποτε, ότι τάχα είναι… δημοσιογράφος, αλλά πρέπει και να αποδεικνύεται, προκειμένου οι πολίτες να έχουν έγκυρη και αξιόπιστη ενημέρωση» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΕΣΗΕΑ. Αφορμή  είναι δημοσιεύματα περί εμπλοκής δημοσιογράφου στην υπόθεση Μ.Κ.Ο., της οποίας η χρηματοδότηση ερευνάται από την Δικαιοσύνη. Το Δ.Σ. δηλώνει, “ότι το πρόσωπο, στο οποίο άστοχα αποδόθηκε η δημοσιογραφική ιδιότητα, δεν είναι μέλος της Ένωσης”.



 Nova: To Daytona 500… μαρσάρει στα κανάλια Novasports! Οι συνδρομητές αυτή την Κυριακή (20:00) θα παρακολουθήσουν (NS2, NS2HD) σε περιγραφή του Γιώργου Σκευοφύλακα, τον πρώτο αγώνα της σεζόν για το  αμερικάνικο επαγγελματικό πρωτάθλημα NASCAR Sprint Cup Series.

Alpha: Πρεμιέρα κάνει την Τρίτη 11 Μαρτίου (22:30) στον Alpha  η εκπομπή World Party.  Ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Γιώργος Μαυρίδης γυρίζουν όλο τον πλανήτη και κάνουν τα πλέον απίθανα πράγματα.


Ραδιόφωνο: Μια μεγάλη έκπληξη κρύβει η νέα έρευνα της Focus που αναμένεται να δημοσιευτεί σήμερα. Μεγάλος ραδιοφωνικός σταθμός έχει υποχωρήσει πλέον στην τέταρτη θέση της ακροαματικότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: