8.1.14

Πρεμιέρα "Το Χαμένο Σήμα της Δημοκρατίας"

Short stories08.01.2014

«Εξάντας»: Πρεμιέρα στο Βέλγιο και την Αυστρία κάνει σήμερα το νέο ντοκιμαντέρ του Εξάντα "Το Χαμένο Σήμα της Δημοκρατίας" του Γιώργου Αυγερόπουλου, που αναφέρεται στην υπόθεση του "ξαφνικού θανάτου" της ΕΡΤ . Η τηλεοπτική έκδοση του ντοκιμαντέρ διάρκειας 52 λεπτών, θα μεταδοθεί από τη δημόσια τηλεόραση του Βελγίου (RTBF) και από την δημόσια τηλεόραση της Αυστρίας (ORF) στις 11 το βράδυ (τοπική ώρα) στα Γαλλικά και τα Γερμανικά αντίστοιχα.


Πατινάζ: Η ΔΤ θα καλύψει το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Καλλιτεχνικού Πατινάζ, το οποίο ξεκινάει την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου .Την περιγραφή των αγωνισμάτων θα κάνει ο Αλέξης Κωστάλας.

Nova: Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, αυτή την Παρασκευή θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν (21.30, NS2, NS2HD) τον αγώνα των  «πράσινων» με αντίπαλο την Λαμποράλ Κούτσα στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της δεύτερης φάσης των ομίλων του TOP-16 στην Euroleague Basketball.


ΟΤΕ TV Ξεκινάει απόψε αποκλειστικά στον OTE TV o τρίτος, πολυαναμενόμενος κύκλος του Sherlock, την Τετάρτη 8 Ιανουαρίου στις 21.00, στο κανάλι ΟΤΕ CINEMA 1HD, αμέσως μετά τη Μ. Βρετανία. Τη σειρά υπογράφουν δύο από τους κορυφαίους και πιο παραγωγικούς δημιουργούς της αγγλικής τηλεόρασης, οι Στίβεν Μόφατ και Μαρκ Γκάτις.


Δεν υπάρχουν σχόλια: