3.1.14

"Στα ψιλά" τα ψηφιακά δώρα στη διαπλοκή

Short Stories
Η Super League και τα κανάλια Novasports παρουσιάζουν τη σειρά ντοκιμαντέρ «Μια πόλη, μια ομάδα. Η ομάδα μου». Τη Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2014, στην εκπομπή «Η Ώρα των Πρωταθλητών» (21:30 NS1, NS1HD) θα προβληθεί το πρώτο επεισόδιο της σειράς το οποίο είναι αφιερωμένο στον ΟΦΗ. Η Super League, σε συνεργασία με τα κανάλια Novasports, έχει αναλάβει την πρωτοβουλία της παραγωγής των ντοκιμαντέρ, με στόχο να καταγραφεί και ενισχυθεί η σχέση των 18 ομάδων που τις πόλεις που εκπροσωπούν.







Τρεις καθοριστικούς αγώνες για την πρόκριση της Εθνικής Ομάδας Βόλεϊ Ανδρών στην τελική φάση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, θα μεταδώσει η ΔΤ. Απόψε (19.20η ΔΤ  θα δείξει) θα δείξει σε live delay  τον αγώνα με τη Σλοβακία, αύριο (00.40) σε μαγνητοσκόπηση την αναμέτρηση με τη Φινλανδία και την Κυριακή  (24.00) το παιχνίδι με την Ουκρανία, πάλι  σε μαγνητοσκόπηση, κατά τη διάρκεια της «Αθλητικής Κυριακή». Τους αγώνες θα περιγράψουν η Ειρήνη Μαραγκού και ο Κώστας Σκουλάς.

Forthnet: Και η Vodafone στο παιχνίδι απόκτησης μετοχών της  Forthnet, σύμφωνα με πληροφορίες. Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται σήμερα η ολοκλήρωση της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας και η στάση των βασικών μετόχων, EIT και WIND.

ΕΡΤ: Μείζον ζήτημα προκύπτει από τη μή αναγνώριση της προϋπηρεσίας των συμβασιούχων της ΕΡΤ για την καταβολή των αποζημιώσεων. Η κυβέρνηση δεν αναγνωρίζει τα χρόνια εργασίας, όσων προσλήφθηκαν το 2006 με το νόμο Παυλόπουλου.


Ψηφιακή TV: Προκαλεί ερωτηματικά το εξαιρετικά χαμηλό τίμημα των 16 εκατ. ευρώ  που ζητάει η ΕΕΤΤ από τον πάροχο δικτύου που θα κερδίσει τη σχετική δημοπρασία (30.12.2014). Προς το παρόν, τα κόμματα της αντιπολίτευσης δεν έχουν τοποθετηθεί.

1 σχόλιο:

axileas είπε...

πολύ καλή κίνηση απο την NOVA το ντοκιμαντέρ για την ανάδειξη τοπικών ομάδων της Super League που αγώνες της δείχνει αυτή