21.1.14

Παρέμβαση της Διεθνούς Αμνηστείας για τον "Γέροντα Παστίτσιο"

Short stories21.01.2014

Ανακοίνωση: Tις σοβαρές ανησυχίες της, εκφράζει η  Διεθνής Αμνηστία ύστερα από τη  10μηνη φυλάκιση με αναστολή του Φίλιππου Λοϊζου για «προσβολή θρησκεύματος», μέσω της σατιρικής  ιστοσελίδας στο Internet, με τον τίτλο «Γέρων Παστίτσιος», στην οποία σατίριζε τον αποθανόντα ορθόδοξο μοναχό, Γέροντα Παΐσιο. Σχετική ερώτηση στη Βουλή είχε κάνει ο προφυλακισμένος βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παπάς. Η Διεθνής Αμνηστία υπενθυμίζει και την περίπτωση του Κώστα Βαξεβάνη, ο οποίος  παραπέμφθηκε σε δίκη για τη δημοσίευση της λίστας Λαγκάρντ.



ΠΟΕΣΥ: «Το ύψος των αποζημιώσεων των εργαζομένων της ΕΡΤ δεν εξαρτάται από την άποψη που έχει το υπουργείο Οικονομικών αλλά από την πρώτη ημέρα απασχόλησης κάθε εργαζόμενου ανεξαρτήτως του είδους της σύμβασης βάσει της οποίας παρείχε τις υπηρεσίες του”,  αναφέρει η ΠΟΕΣΥ σε ανακοίνωσή της,  απευθυνόμενη στον Π. Καψή.

Ραδιόφωνο: Στο Κόκκινο και η Θεσσαλονίκη. Ο σταθμός του ΣΥΡΙΖΑ από τις 29 Ιανουαρίου θα ξεκινήσει από τους 93,4 τη μετάδοση αυτόνομου προγράμματος. Το εγχείρημα έχει αναλάβει ο Μάνος Τζανακάκης.

SAG Awards:  Για 18η χρονιά, τα κανάλια Novacinema μετέδωσαν σε αποκλειστική live μετάδοση και σε κορυφαία ποιότητα HD την τελετή απονομής των SAG Awards. Τα 20α Βραβεία του Αμερικανικού Σωματείου Ηθοποιών θα προβληθούν σε μαγνητοσκόπηση από τα κανάλια Novacinema 1 και Novacinema HD την επόμενη Κυριακή 26 Ιανουαρίου  (18:40).


Δεν υπάρχουν σχόλια: