10.1.14

Για τα "πανηγύρια"...

Short stories10.01.2014

 Την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Καθημερινής κατά 9 εκατ. ευρώ με την καταβολή μετρητών και την έκδοση 27.200.000 νέων μετοχών, με δικαίωμα υπέρ των υφισταμένων μετόχων, αποφάσισε μεταξύ άλλων χθες η γενική συνέλευση της εκδοτικής εταιρείας. Ταυτόχρονα το μετοχικό κεφάλαιο θα μειωθεί κατά 9,18 εκατ. ευρώ, με τη μείωση της τιμής από 3 ευρώ ανά μετοχή σε 30 λεπτά με σκοπό την  κάλυψη ζημίων ύψους 9,18 εκατ. ευρώ.


ΔΤ: “Πανηγυρίζει» με δήλωσή του,  ο Παντελής Καψής για την “πετυχημένη” κάλυψη της ανάληψης της ελληνικής προεδρίας, από τη ΔΤ. Αντιθέτως, ο ΣΥΡΙΖΑ, επισημαίνει το γεγονός πως η EBU εμπιστεύτηκε ιδιωτικά συνεργεία για την κάλυψη του γεγονότος. 

Σινεμά: Ξεπέρασε τα 300.000 εισιτήρια η «Μικρά Αγγλία » του Παντελή Βούλγαρη κατά την 5η εβδομάδα προβολής της στις αίθουσες όλης της Ελλάδας. Πρόκειται για την μεγάλη ελληνική επιτυχία της χρονιάς.


ΕΣΗΕΑ: Σε συγκέντρωση έξω από τα δικαστήρια της σχολής Ευελπίδων καλεί η ΕΣΗΕΑ στην εκδίκαση της μήνυσης κατά  της δημοσιογράφου της ΕΡΤ, Εύας Μαυρογέννη και άλλων 6 πολιτών που βρέθηκαν στη διαμαρτυρία για το κλείσιμο των κεραιών στον Υμηττό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: